proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Benito Citizen térbútor termékcsalád az Ecogarden Kft.-től


2016. szeptember 21.

Parkok, terek, sétányok vagy bevásárló központok elegáns kiegészítői

A Benito Urban parkberendezéseket gyártó cég idén 16. éve forgalmazza nagy sikerrel a Neobarcino padokat. Az évforduló tiszteletére újragondolták, illetve tervezték a termékcsaládot és mostantól Citizen néven kínálják a megújult termékeket. A forma újratervezésében Eugeni Quitllet díjnyertes formatervező volt segítségükre.

Benito Citizen hulladékgyűjtők

A végeredmény innovatív, elegáns mégis visszafogott lett. A padok és a székek mellett a Citizen termékcsalád bővült 3 egyedi hulladékgyűjtővel is, melyek mindegyike passzol a padok színéhez és stílusához, de akár önállóan is elegáns kiegészítői lehetnek - funkciójuk betöltése mellett - parkoknak, tereknek, bevásárló központoknak, vagy sétányoknak. A padok és a hulladékgyűjtők a képeken látható alapszínben készülnek, de igény szerint akár egyedi színben is rendelhetőek.

Benito Citizen padok és szék

Ha a Benito Citizen termékcsaláddal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Anna u. 9-11.
Fax: +36 1 207 2227
Web: http://www.ecogarden.hu/
Koltai Krisztina
ügyvezető igazgató +36 30 701 9650
   
A TLF Magyarország 25 év szakmai tapasztalattal épít játszóteret, játszó-és kalandparkot. Vállalják játszóterek tervezését, kivitelezését és karbantartását.
Márkanevek: Togo, Elastico, Sporti, Modulo Piú, Gardenia
Kulcsszavak:  Ecogarden  Benito  Citizen  térbútor  termékcsalád  utcabútor  pad  szék  hulladékgyűjtő  padok  szemetes  köztéri  ülőbútorok