proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a B&K kéz- és hajszárító választéka


2009. május 14.

Jelentős változások történtek a B&K Kft. kínálatában

Jelentős változások történtek a B&K Kft. kínálatában, így a kéz- és hajszárító választékában is. A hajszárítók köre három új gégecsöves berendezéssel bővült, melyek borotvacsatlakozós (MEDSC0088) és csatlakozó nélküli (MEDSC0087, ART320TC) kivitelben készülnek, és ideális megoldást kínálnak uszodák, szállodák, kollégiumok vagy más közösségi vizesblokkok üzemeltetőinek.

Új B&K kéz- és hajszárítók

Ugyancsak ezen a felhasználói körök igényeinek figyelembevételével készülnek a cég új infravezérlésű kézszárítói, melyek között rozsdamentes acél burkolattal ellátott modellek (ARTH310, ART716) és fehérre szinterezett berendezések (ART715) is találhatóak.


Ha az új kéz- és hajszárítókkal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  Kft  Bandk  kézszárító  termékhír  termékhírek  termékújdonság  termékújdonságok