proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új B&K kapaszkodók, zuhany- és kádülőkék mozgáskorlátozottak részére


2009. február 03.

Minőség, esztétikum, megbízható segítség

B&K kapaszkodók, zuhanyülőkék, kádülőkék mozgáskorlátozottak részére
A B&K Kft. akadálymentes környezet kialakításához szükséges termékcsoportja januártól újabb elemekkel bővült. A most forgalomba kerülő, színterezett-acél kapaszkodók, illetve műanyag zuhany- és kádülőkék maximálisan eleget tesznek az esztétikai és minőségi követelményeknek, ugyanakkor rendkívül kedvező áron kínálnak megoldást a mozgáskorlátozottak számára kialakított fürdőszobák, vizesblokkok kiépítéséhez.

Az új kapaszkodók rozsdamentes és fehér alapszínekben, valamint sárga és kék színekben kaphatók. Utóbbi változatok alkalmazása elsősorban a látáskárosult felhasználók számára jelenthet nagy segítséget. A zuhany- és kádülőkék, illetve porcelán szaniterek (konkáv mosdók, magasított WC-csészék) a tolószékkel közlekedő, vagy más okból - például idős kor miatt - mozgásában korlátozott emberek számára könnyítheti meg a mindennapi higiéniás tevékenységeket.

B&K kapaszkodók mozgáskorlátozottak részére

Szintén újdonságnak számítanak a kimondottan kisgyermekek számára kialakított kisméretű mosdók és ugyancsak kisméretű, színes ülőkével szerelhető WC-csészék is, melyek jó szolgálatot tehetnek akár otthon a fürdőszobában, akár az óvodai vizesblokkokban.

Az év elejétől forgalomba kerülő termékek mellett, természetesen továbbra is a kínálat részét képezik a már jól ismert dönthető tükrök, padlósíkba építhető zuhanytálcák, és az ezekhez tartozó zuhanykabinok, illetve a hosszúkaros zuhany, kádtöltő- és mosdó csaptelepek is.

B&K kapaszkodók, kisméretű mosdók és WC-csészék

Ha az új kapaszkodókkal, zuhany- és kádülőkékkel, porcelán szaniterekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  Kft  BandK  B  &  K  akadálymentes  akadálymentesítés  mozgáskorlátozott  kapaszkodó  kisméretű  óvoda  óvodai  fürdőszoba  fürdőszobai  zuhanyülőke  zuhanyülőkék  kádülőke  kádülőkék