A győztes cserél - új SlimStile BA Lite forgóvilla a Gunnebo-tól

Időtállóság és hosszú élettartam erős napi igénybevétel esetén is

"Győztes csapaton ne változtass!" - A sportban nyilván igaz a mondás, de a gazdaságban nem. A sikeres termékeket is le kell cserélni egy idő után, mert fejlődik a technológia, változnak a felhasználók igényei és nem utolsó sorban, mert a versenytársak sem tétlenkednek.

A Gunnebo beléptető forgóvilláinak választékában a belépő szintet képviselő DL600 típust a SlimStile BA Lite váltotta fel. A belépő szint a Gunnebo esetében nem minőségi kompromisszumot, hanem a vevő igényeihez való alkalmazkodást jelenti. A rozsdamentes acélszerkezet és a festett alumínium ház időállóságot és hosszú élettartamot jelent erős napi igénybevétel esetén is. A mikroprocesszor vezérlésű logika teljes távvezérelhetőséget nyújt, és forgalomszámlálást tesz lehetővé mindkét irányban. Áramkimaradás és vészhelyzet esetén automatikusan nyitó, szabadon forgatható (fail-safe) vagy automatikusan záró (fail-secure) beállításra konfigurálható. Opció az ejtő karos működés, amikor ilyen helyzetben automatikusan leereszti a villa vízszintes, az utat elzáró ágát és távolról is jól láthatóan szabad utat enged.

A Gunnebo magyarországi képviselete ezt a terméket is teljes műszaki és kereskedelmi támogatással forgalmazza, az igényfelméréstől és tanácsadástól a telepítésig, a garanciális és a garancia időn túli szervizig és karbantartásig.

Gunnebo SlimStile BA Lite forgóvilla
Gunnebo SlimStile BA Lite forgóvilla


Az új SlimStile BA Lite forgóvilla letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Gunnebo Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Gunnebo forgóvillák
 
Gunnebo forgóvillák

A Gunnebo forgóvillák nagy forgalomra és rendszeres karbantartás mellett legalább 8-10 éves élettartamra készülnek. A falra szerelhető és egy lábon álló forgóvillák előnye a kis helyfoglalás. A kétlábas forgóvilla beépített fűtéssel is rendelhető, így védőtető alatt kültéri használatra is alkalmas. Ennél a típusnál a kártyaolvasó a villaház teteje alá süllyeszthető, ez nemcsak esztétikusabb, de fizikai védelmet is nyújt a kártyaolvasónak. A kétlábas ATT/ITC változat az extra szenzorok révén érzékeli a rendellenes áthaladást (átbújás, átmászás, a kar erőszakos elforgatása, stb.). Valamennyi forgóvilla típus ugyanazt a mikroprocesszoros vezérlést alkalmazza, így az alacsonyabb árfekvésű típusoknál csak a kivitelre vonatkozik a költségtakarékosság, a funkcionalitásra nem. Forgóvillával szabályozott beléptetésnél az akadálymentesített áthaladáshoz a távvezérelhető GlasStile S motoros lengőkaput ajánlják.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...