proidea.hu online termékinformációs katalógus

Továbbfejlesztett sarokélvédő gumiprofil


2017. április 05.

A gumiprofilok magját képező galvanizált fém profil még biztosabb statikai védelmet nyújt az épületek falainak

Masszív és rugalmas kialakításuknak köszönhetően széles körben használják parkolókban, garázsokban, ipari telephelyeken. Az egyedileg tervezett egységeken fényvisszaverő csíkok vannak elhelyezve, melyek egyúttal a rögzítési pontokat is eltakarják.
A B&K Kft. által korábban is forgalmazott gumiprofilok továbbfejlesztett változatának magját képező galvanizált fém profil nem csak a rögzítésre szolgál, hanem még biztosabb statikai védelmet nyújt az épületek falainak, pilléreinek.
A sarokélvédő- és falvédő rendszer elemei nem csak az épületeket óvják meg az ütközések során keletkező esetleges sérülésektől, de rugalmas anyaguknak köszönhetően az ütközést elszenvedő jármű karosszériáját is megkímélik a komolyabb törésektől.

A falvédő ütközéshárító gumiprofil (I5503A) 200x25x3000 mm-es kivitelben, míg a fémbetétes sarokélvédő gumiprofil (I5700A) 100x100x3000
mm-es kivitelben kerül forgalomba. De természetesen a termék igény szerint, a felhasználói környezetnek megfelelő hosszúságúra darabolható.


Ha a sarokélvédő gumiprofillal és az ütközéshárító sávval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Hír
Gumi sarokélvédő- és falvédő rendszerek a B&K Kft. forgalmazásában
2015.07.01    
További hírek a Burkolati profilok, kiegészítők termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  sarokélvédő  élvédő  falvédő  gumiprofil  fényvisszaverő  ütközéshárító  sáv  galvanizált  fém  profil  parkoló  garázs  ipari  telephely