proidea.hu online termékinformációs katalógus

Teka Formentera fürdőszobai kiegészítők


2016. október 20.

Letisztult, szögletes formái harmonizálnak a teljes Formentera választékkal

A kiegészítők minden fürdőszoba szerves részét képezik. A csempe színe és a csaptelepek mellett a kiegészítők gondos kiválasztására is hangsúlyt kell fektetni, hiszen segítségükkel tovább fokozhatjuk fürdőszobánk eleganciáját. A fürdőszoba az a hely, ahol egy fáradt nap után megpihenhetünk és relaxálhatunk, ezért fontos, hogy megfelelően és kényelmesen rendezzük be, így hosszú időn át a nyugalom és a harmónia szigete lehet otthonunkban.

Teka Formentera törölközőtartó

A Teka ehhez is segítséget nyújt, hiszen új fürdőszobai kiegészítőivel elhozza a harmóniát és a nyári felfrissülést otthonába. Ugye már senkinek sem kell bemutatni a csodaszép Formenterát, a Baleár-szigetek legkisebb tagját, amely a tavalyi évben megihlette a Formentera csaptelep család megszületését? A család széles kínálatát teljessé téve ezen a nyáron elkészítették a Formentera fürdőszobai kiegészítőket, melynek letisztult, szögletes formái harmonizálnak a teljes Formentera választékkal.

A komplett család mindent tartalmaz, amelyre szükségünk lehet a mindennapokban, kialakításuknál a maximális felhasználói kényelemre törekedtek. A krómozott felületű kiegészítők magas minőségű és ellenálló képességű sárgaréz ötvözetből készültek, melynek tisztán tartása rendkívül egyszerű. A szappantartó, fogmosó pohár és WC-kefe tartó anyaga kerámia. A kerámia tiszta fehérségének és a krómozott felület csillogásának kombinációja kifinomult megjelenést kölcsönöz. A választékban megtalálható keret nélküli üvegpolc pedig nemes egyszerűségével vonzza magára a tekintetet.

A kiegészítők egyik sajátossága a rejtett felfogatás, amely tovább fokozza a termékek elegáns megjelenését. A felszereléshez szükséges teljes rögzítő szett megtalálható a dobozokban a termékek mellett. A felfogatók rozsdamentes acélból készültek, így takarítás során, vízzel való érintkezés után sem kell attól tartanunk, hogy korrodálódnak, rozsdafoltot hagyva a csempén.

A kiegészítők a csaptelepekhez hasonlóan fehér dizájn dobozba kerültek. A dobozok minden szükséges termékinformációt tartalmaznak, megfelelő tájékoztatást adva a vásárlóknak, egészen a műszaki dimenzión át a robbantott ábráig, mely amellett, hogy a doboz teljes tartalmát megmutatja, a felszerelést is segíti.

Teka Formentera szappantartó

Ha a Teka Formentera fürdőszobai kiegészítőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  Teka  Formentera  fürdőszobai  kiegészítő  kiegészítők  kiegészítő  család  szappantartó  törölközőtartó  törülközőtartó  fürdőszoba