Teka Formentera fürdőszobai kiegészítők

Letisztult, szögletes formái harmonizálnak a teljes Formentera választékkal

Teka Formentera törölközőtartó
Teka Formentera törölközőtartó


A Teka ehhez is segítséget nyújt, hiszen új fürdőszobai kiegészítőivel elhozza a harmóniát és a nyári felfrissülést otthonába. Ugye már senkinek sem kell bemutatni a csodaszép Formenterát, a Baleár-szigetek legkisebb tagját, amely a tavalyi évben megihlette a Formentera csaptelep család megszületését? A család széles kínálatát teljessé téve ezen a nyáron elkészítették a Formentera fürdőszobai kiegészítőket, melynek letisztult, szögletes formái harmonizálnak a teljes Formentera választékkal.

A komplett család mindent tartalmaz, amelyre szükségünk lehet a mindennapokban, kialakításuknál a maximális felhasználói kényelemre törekedtek. A krómozott felületű kiegészítők magas minőségű és ellenálló képességű sárgaréz ötvözetből készültek, melynek tisztán tartása rendkívül egyszerű. A szappantartó, fogmosó pohár és WC-kefe tartó anyaga kerámia. A kerámia tiszta fehérségének és a krómozott felület csillogásának kombinációja kifinomult megjelenést kölcsönöz. A választékban megtalálható keret nélküli üvegpolc pedig nemes egyszerűségével vonzza magára a tekintetet.

A kiegészítők egyik sajátossága a rejtett felfogatás, amely tovább fokozza a termékek elegáns megjelenését. A felszereléshez szükséges teljes rögzítő szett megtalálható a dobozokban a termékek mellett. A felfogatók rozsdamentes acélból készültek, így takarítás során, vízzel való érintkezés után sem kell attól tartanunk, hogy korrodálódnak, rozsdafoltot hagyva a csempén.

A kiegészítők a csaptelepekhez hasonlóan fehér dizájn dobozba kerültek. A dobozok minden szükséges termékinformációt tartalmaznak, megfelelő tájékoztatást adva a vásárlóknak, egészen a műszaki dimenzión át a robbantott ábráig, mely amellett, hogy a doboz teljes tartalmát megmutatja, a felszerelést is segíti.

Teka Formentera szappantartó
Teka Formentera szappantartó


Ha a Teka Formentera fürdőszobai kiegészítőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...