proidea.hu online termékinformációs katalógus

Színes infravezérlésű pissoir-öblítők


2011. augusztus 16.

Szerelőkeretes és szerelőkeret nélküli kivitelben is megrendelhetők

Magyarországon elsőként a B&K Kft. dobta piacra színes pissoir-öblítőit, amelyek mostantól a RAL színskála bármely színében elérhetők. Természetesen a színes öblítők is exkluzív rejtett csavarozású, vandálbiztos (acél) előlappal és a már jól bevált, megbízható belső kialakítással rendelkeznek. A hagyományos öblítőkhöz hasonlóan a színes előlappal szerelt pissoir-öblítők szerelőkeretes, illetve szerelőkeret nélküli kivitelben is megrendelhetők.
Ha a színes pissoir-öblítőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  színes  infravezérlésű  pissoir-öblítő  szerelőkeretes  szerelőkeret  nélküli  ral