proidea.hu online termékinformációs katalógus

Swisspearl® INCORA - élénk és karakteres szálcement lapok az ESAL Hungária Kft. termékpalettáján


2018. augusztus 06.

A természetes márványgranulátummal szórt felület páratlan színdinamikát hoz létre

Precizitás, szakértelem és nagy múltra visszatekintő tapasztalat - a niederurnen-i gyár méltán híres a szálcement homlokzatburkolatairól. A természetes márványgranulátummal szórt felület azonban egy teljesen új technológia. A granulátum természetes felületet ad a táblának, így minden INCORA lemez egyedi megjelenésű.
ESAL Swisspearl INCORA szálcement lapokhoz használt granulátumok Préselés - a megfelelő kapcsolat

A gyártás folyamán a granulátumot a nedves szálcementben préselik. A kéthetes pihentetés alatt a márvány és a szálcement között erős kötés alakul ki. A felületi textúrát átlátszó, vékony bevonattal védik meg, hogy a lemez tartósságot biztosítsák.
ESAL Swisspearl INCORA szálcement lap A granulátum - természetes kontraszt

A granulátum keverék megjelenését kifejezetten a cement-színekhez fejlesztették ki. A természetes márvány színei a sárga, vörös, zöldes szürke és bronz. Amikor a szemcsés anyag találkozik a szálcementtel páratlan színdinamikát hoz létre, amely kiemeli a természetes anyag kontrasztját.
ESAL Swisspearl INCORA szálcement lap Ha a Swisspearl® szálcement panelek műszaki adatait, termékismertetőit, CAD csomóponjait és teljesítménynyilatkozatát szeretné megtekinteni, illetve letölteni, kattintson a hír alatti termékképre. Ha a Swisspearl® INCORA szálcement lapokról árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ESAL Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Telefon: +36 70 703 1888
E-mail:
Web: www.esal.hu
Web: www.swisspearl.hu
Malchacker Regina
irodavezető +36 70 417 9188
   
   
   
Az ESAL Hungária Kft. a Swisspearl® szálcement homlokzatburkolat hivatalos magyarországi forgalmazója. A cég 2010. óta foglalkozik szálcement burkolat disztribúciójával és szerelt homlokzatok rögzítéséhez szükséges tartószerkezet értékesítésével. Emellett megtalálhatók a termékválasztékban a szálcementből készült tetőfedő anyagok, valamint újdonságként a kerti bútorok és növénytartó ládák is.
Márkanevek: Swisspearl®
További hírek a Pala és szálcement tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ESAL  Hungária  Kft  Swisspearl  Incora  szálcement  homlokzatburkolat  Inkora  szálcement  lap  szélcement  lemez  márványgranulátummal  szórt  homlokzatburkolat