proidea.hu online termékinformációs katalógus

SPM ütközéshárító rendszerek a B&K Kft. termékkínálatában


2015. február 26.

Alkalmasak kórházi folyosók, kórtermek, tantermek, szállodai szobák vagy sportlétesítmények védelmére

A több évtizedes múltra visszatekintő francia Gerflor Group tagjaként működő SPM csoport 61 országban forgalmazza kiváló minőségű termékeit, melyek mostantól a B&K Kft. választékában is megtalálhatók. Az elsősorban közforgalmú létesítményekbe szánt fal- és élvédő rendszerek, ütközéshárítók minden területen bizonyítottak már, legyen szó kórházi folyosók, kórtermek, tantermek, szállodai szobák vagy sportlétesítmények védelméről.

Miért is olyan fontos a falvédelem? Lássunk egy kórházi folyosót!
Egy védelem nélküli kórházi folyosón a falakat számtalan sérülés éri, legyen szó letámasztott berendezésekről, nekigurított betegszállító eszközökről, ágyakról, kerekes székekről, stb. Az ilyen módon szennyezett és sérült falak tisztántartása és helyreállítása jelentős többletköltséget jelent az intézmény számára.
A megoldás: egy vagy két sávban felszerelt, folyamatos védelmet biztosító, nagy ütközésállóságú falvédő rendszer (Linea Punch, Impact 60-200). Szintén fontos szerepe lehet a kapaszkodókkal egybeépített ütközéshárítóknak (Performer 2, Starline, Escort). Ezek a termékek nem csak a falfelület épségét hivatottak megőrizni, de összefüggő kapaszkodási lehetőséget is biztosítanak a mozgásukban korlátozott, sérült vagy idős emberek számára. Anyagukból és szerkezeti kialakításukból adódóan az SPM kapaszkodók lehetővé teszik az egyszerű és gyors tisztítást, ezzel is hozzájárulva a baktériumoktól mentes, biztonságos környezethez.
A sík falfelületek sarkokban végződnek, amelyek még inkább az ütközések "áldozatai lehetnek". Ezek kivédésére szolgálnak a falsíkra szerelhető sarokélvédők (Capcorn, Cornea, Linea Flex, Protecta 2, Profila 50). A sarokélvédők típustól függően csavaros vagy ragasztásos rögzítéssel kerülnek a helyükre.
A folyamatos falvédelem feltételezi a folyosókat, helyiségeket több darabra tagoló nyílászárók védelmét is, mert hiába óvjuk a szépen festett/csempézett falakat, miközben az ajtók rendszeresen ütéseknek, horzsolásoknak vannak kitéve. Az ilyen behatások ellen biztosítanak védelmet az ütközéshárító PVC sávok (Decochoc, Decoclean, Contact 200), amelyek falra és ajtóra egyaránt felhelyezhetők, formára vághatók, így nem csak tartós és biztonságos környezetet, de dekoratív megjelenést is biztosítanak folyosókon, kórtermekben, stb. Az oldószermentes akril ragasztó pedig környezetre ártalmatlan, biztonságos rögzítést tesz lehetővé.
A fent felsorolt megoldások természetesen nem kizárólag egészségügyi intézményekben alkalmazhatók, sőt! A felhasználási területek száma szinte végtelen.
Az SPM ütközéshárító rendszerek részletes termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Burkolati profilok, kiegészítők termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  SPM  ütközéshárítók  falvédők  élvédők