proidea.hu online termékinformációs katalógus

SKYPANEL álmennyezet


2012. március 28.

A szerkezetre szerelt kész álmennyezet REI 120 perc tűzállósági határértékkel rendelkezik

A SKYPANEL 100 %-ban természetes ásványi gipsz alapanyagú lapokból , fémszerkezetű profilvázra (T24) szerelt kazettás álmennyezet, 60 x 60 cm-es lapmérettel, látszó bordás süllyesztett és nem süllyesztett kivitelben.
A lapok A1 tűzvédelmi osztályúak, a nem süllyesztett beépítési mód esetén a szerkezetre szerelt kész álmennyezet REI 120 perc tűzállósági határértékkel rendelkezik.

A SKYPANEL anyagának köszönhetően, vetemedés nélkül, könnyen elnyeli a helyiség többlet-páratartalmát (95%-os páratartalomig) így fenntartva az épület páraháztartásának egyensúlyát. Fényvisszanyerő képessége 75-95%-os. A lapok öt féle mintázattal kaphatók. Tartós hasznosítású megoldást kínál a közösségi terek esztétikus mennyezet burkolására.

A SKYPANEL álmennyezetekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az ALBAGIPS Exim Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
ALBAGIPS SKYPANEL kazettás álmennyezeti rendszer

A SKYPANEL egy könnyű, kerámiarost-erősített kazettás gipsz álmennyezeti rendszer. A könnyített gipsz álmennyezeti lapok egy speciális, gyors száradású alabástromgipsz masszából, az anyagba ágyazott nagy vastagságú, éghetetlen üvegszál erősítéssel, derékszögű és süllyesztett élkiképzéssel és öt különböző mintázattal készülnek. A kizárólag természetes alapanyagok miatt kiválóan alkalmas kórházak, bölcsődék, iskolák, különböző építőipari létesítmények álmennyezetének kialakítására. A SKYPANEL lapok látható felülete fehér színű, vízbázisú fedőréteggel kész ülnek, mely garantálja a felületek maximális egységességét különböző gyártási tételek esetén is.

Cég
Székhely: H-8000 Székesfehérvár, Rahói út 1.
Telefon: +36 22 312 200
Mobil: +36 30 419 2757
E-mail:
Web: www.albagips.hu
Loósz Balázs
ügyvezető  
   
   
   
Az ALBAGIPS termékportfóliójának köszönhetően olyan korszerű, alternatív építőipari termékek sikeres forgalmazását végzi, melyek Magyarországon, illetve a közép-kelet-európai régióban is egyedülállóak. A folyamatosan bővülő ügyfélkör számára az egész országot lefedő viszonteladói hálózat garantálja a mindig szakszerű és ügyfélorientált kiszolgálást.
Termékeik az ISO 9001:2000 minőségtanúsítvánnyal rendelkezik, emeltszintű kritériumokat követve gyártott termékeket kínál annak érdekében, hogy partnereik folyamatosan a vonatkozó szabvány szerinti csúcsminőséget tudja garantálni.
További hírek az Álmennyezetek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ALBAGIPS  skypanel  álmennyezet