proidea.hu online termékinformációs katalógus

SikaCeram-500 Ceralastic 2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcs


2016. december 07.

Alkalmazható erkélyek, teraszok, medencék, fürdők, zuhanyzók vízszigetelésére és burkolatainak ragasztására

Az új és egyedülálló SikaCeram-500 Ceralastic két funkciót egyesít: a vízszigetelést és a burkolatragasztást, mellyel időt és pénzt lehet megtakarítani. A SikaCeram-500 Ceralastic egy rugalmas, egykomponensű, cementbázisú, műanyagokkal módosított habarcs, speciális lúgálló szintetikus szálakkal, finom szemcseméretű és speciális adalékanyagokból válogatott alkotókkal a megfelelő vízszigetelésért és a csempelapok gyors fektetéséért hagyományos felületeken. Alkalmazható vízszigetelésre az alábbi helyeken: erkélyek, teraszok, medencék, fürdők, zuhanyzók.

Előnyei:
  • A habarcs egyetlen lépésben felvihető
  • A hagyományos módszerekkel szemben költséget és időt lehet megtakarítani
  • Gyors felhasználás
  • Egy rétegű vízszintes alkalmazás
  • Minden típusú és méretű burkoló laphoz alkalmazható
  • Kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik
  • Nagyteljesítményű ragasztóanyag
  • Gyorsabb, egyszerűbb és gazdaságosabb


A SikaCeram-500 Ceralastic csemperagasztó letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
Építőmérnök - műszaki marketing vezető +36 30 692 9309
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Hír
Construma díjat nyert a SikaCeram-500 Ceralastic
2017.03.23    
SikaCeram-500 Ceralastic alkalmazástechnikai videó
2017.01.05    
Kulcsszavak:  Sika  SikaCeram-500  Cerlastic  csemperagasztó  vízszigetelés  2  az  1-ben  vízszigetelő  burkolatragasztó  burkolás  burkolatragasztás