Új, kommunikációképes termosztátok a Siemens-től

Ideális választás irodákba és hotelekbe

A hőmérsékletszabályozás egyik legelterjedtebb módja továbbra is a szobatermosztátokkal való helyiséghőmérséklet szabályozás. A szobatermosztátok választéka azonban mára már igen szélessé vált és megjelentek a korszerű, kommunikációképes készülékek is.

A Siemens – mint a terület egyik piacvezetője – egyre több, különféle kommunikációra képes szobatermosztátokat kínál, kiszolgálva a leggyakoribb KNX vagy ModBus kommunikációs igényeket is.

Siemens RDF301, RDF302 és RDF600KN termosztátok
Siemens RDF301, RDF302 és RDF600KN termosztátok


Ezek a termosztátok Bus-hálózatba kötve képesek az összehangolt rendszer működtetésre és egy nagyobb, kiterjedtebb hálózatnál egyszerűbb, kényelmesebb és energiatakarékosabb üzemeltetést tesznek lehetővé a központi funkciók által. A téli/nyári átváltás, vagy például az ünnepnapokra a rendszer csökkentett üzemre kapcsolása ugyanúgy elvégezhető egy központi helyről, mint a teljes rendszer felügyelete. Amennyiben a kiépített rendszert egy web-szerverhez kapcsolják, akkor mindezen funkciók a világ bármely pontjáról azonnal elérhetők, és az esetleges rendszerhibákról is azonnal értesülhet a rendszer üzemeltetője.

Külső megjelenésüket tekintve egyre gyakoribb igény, hogy a hőmérsékletszabályozó már ne külön fali "dobozként" legyen látható a helyiség falán, hanem esztétikusan, a villanykapcsolókhoz hasonlóan simuljon bele a falsíkba. Ezáltal a kezelhetőség biztosított, a hőmérsékletérzékelés ugyanúgy pontosan elvégezhető és az esztétikai igények is maximálisan kiszolgálhatók. Az igazán korszerű rendszer üzemeltetést olyan extra funkciók teszik elérhetővé, mint az ablaknyitásérzékelő fogadása, mellyel a szellőztetések közbeni pazarló "utcafűtés" is elkerülhető.

A Siemens új RDF301, RDF302 és RDF600KN készülékekkel minden ilyen igény tökéletesen kiszolgálható, meglepően kedvező ár mellett.

Az új Siemens RDF kommunikációképes termosztátokról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Siemens RDF mikroprocesszoros termosztátok fan-coil rendszerekhez
 
Siemens RDF mikroprocesszoros termosztátok fan-coil rendszerekhez

RDF600T és RDF600KN mikroprocesszoros termosztátok fan-coil rendszerekhez. Digitális kijelzővel és elegáns formájával irodákba, hotelekbe ideális választás. Típustól függően 2 vagy 4 csöves rendszerekhez, ki/be (2 pont), 3 pont, vagy analóg kimenő jellel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...