proidea.hu online termékinformációs katalógus

SensusBase távkiolvasó rendszer a Becker Kft.-től


2011. február 17.

Fixen felszerelt rádiós rendszer

A SensusBase egy fixen felszerelt rádiós rendszer, amellyel fogyasztásmérők (víz-, hőmennyiség-, áram és gázmérők), valamint elektronikus fűtésköltségelosztók (EHKV) PC és a BaseRemote szoftver segítségével tetszés szerinti távolságokból kiolvashatók. Ezzel a rendszerrel az üzemeltető valamennyi mérőjét a kívánt gyakorisággal leolvashatja, és ennek során a következő információkat rögzítheti:
 
 • sorozatszám
 • utolsó mérőállás
 • hónap végi mérőállás
 • határnapi mérőállás

 • Az adatok standard fájlformátumban állnak rendelkezésre, és más formátumokba exportálhatók. Másik lehetőségként a hálózati csomópontok a helyszínen is kiolvashatók. Egy hálózati csomópont a hálózathoz tartozó összes mérőműszer adatait tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy:
   
 • a kiolvasást csak egy hálózati csomóponton kell végezni
 • ez növeli az adatmegőrzés biztonságát.

 • Előnyök a bérlők számára
  A bérlők szeretni fogják SensusBase rendszert – mert semmit sem vesznek észre belőle. A SensusBase komponenseinek felszerelése egyszerűen, gyorsan és észrevétlenül történik. A magánszféra védve marad, mert már nem jön leolvasó a házba. A fogyasztási költségek elszámolása azonnal megtörténik. A becslések ideje már a múlté.

  Előnyök az üzemeltető számára
  A piacon a SensusBase az a teljesen vezeték nélküli rendszer, amely a központi távleolvasást lehetővé teszi. Önnek csak az a dolga, hogy felszerelje a mérőműszereket mint eddig, és elhelyezze a szükséges hálózati csomópontokat a lépcsőházban.

  A SensusBase az innovatív távkiolvasó rendszer a fogyasztás-elszámoláshoz. A rendszer a fogyasztásmérők és a hálózati csomópontok közötti egyirányú rádiófrekvenciás kommunikáció elvén alapul. Moduláris rendszer-architektúrájának köszönhetően minden (régi vagy új) alkalmazáshoz rugalmasan illeszthető. A hálózati csomópontok közötti kommunikáció kétirányú. Ezáltal a SensusBase teljesen önállóan konfigurálja magát, és működés közben a változásokra is önállóan képes reagálni.
  SensusBase távkiolvasó rendszer
  SensusBase távkiolvasó rendszer
  SensusBase távkiolvasó rendszer

  A SensusBase távkiolvasó rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Becker Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-1113 Budapest, Diószegi u. 37.
  Telefon: +36 1 372 7332
  Fax: +36 1 372 7330
  E-mail:
  Web: www.beckerkft.hu
     
     
     
     
     
  A Becker Kft. 1991 óta működő magánvállalkozás. Profilja épületgépészeti termékeket előállító neves nyugat-európai - jórészt multinacionális - cégek magyarországi gyári képviselete, termékeinek forgalmazása, tervezési tanácsadás. 2003. február 19-én történt első auditálás óta a vállalkozás EN ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkezik.
  Képviselt cégek: Sensus, Clorius, Ewo, Schermann, Flexim, Sewerin.
  Az alábbi cégek termékeit forgalmazzák: Flamco-Wemefa, TA, Heimeier
  Márkanevek: Sensus, FLAMCO-WEMEFA
  További hírek a Mérőműszerek termékkategóriában
  További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
  További hírek az Eszközök termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Becker  SensusBase  távkiolvasó  fogyasztásmérő