proidea.hu online termékinformációs katalógus

Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer a Becker Kft.-től


2011. március 07.

Rugalmas rádiós megoldás

A Sensus((S))cout, a Sensus Metering Systems mobil AMR "walk by" megoldása, pontos valós idejű mérőkiolvasást tesz lehetővé anélkül, hogy a mérőt ténylegesen látni kellene.

A közüzemi szolgáltató vállalatok számára fontos tényező a költségek csökkentése és ezzel együtt a modernizálás iránti igény. Ehhez kapcsolódnak az ipari szabályozó hatóságok által támasztott követelmények, amelyek a fogyasztó számára a maximális hasznot kívánják biztosítani. A mérő-távkiolvasás (AMR) ebben a tekintetben gyakran sok mindennel kecsegtetett, de a piac követelményeit illetően keveset nyújtott. A piacon sok ajánlattevő jelenik meg hivalkodó ígéretekkel, amelyek azonban a döntéshozók követelményeinek csak egy kis részét fedik le. Saját piackutatásuk lefolytatása, valamint a helyi és globális vevőik kikérdezése után az ellenőrzött és jól bevált technológiák felhasználásával kifejlesztettek egy új és izgalmas - Sensus((S))cout elnevezésű - rádiós megoldást. A Sensus((S))cout egy olyan platform, ami a Sensus teljes mérő-portfólióját - pl. aknába szerelt vízmérők, nagyvízmérők vagy hőmennyiségmérők - egyesíti. Ez a szolgáltató számára azt jelenti, hogy a mérőtől az adattovábbításig mindent a Sensus szállít.

Egy olyan korszakban, amiben gyermekeink naponta használnak olyan technológiákat, mint az MP3 lejátszó, a Bluetooth mobiltelefon vagy az ingyenes Internet telefonás a világ másik végébe, a mérőkiolvasásnak is ki kell nőnie a gyerekcipőből azáltal, hogy az AMR technológia előnyeit - környezetvédelem, költségcsökkentés és zavartalan családi élet - hasznosítja.
  Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer
  Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer

A Sensus((S))cout távkiolvasó rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Becker Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Diószegi u. 37.
Telefon: +36 1 372 7332
Fax: +36 1 372 7330
E-mail:
Web: www.beckerkft.hu
   
   
   
   
   
A Becker Kft. 1991 óta működő magánvállalkozás. Profilja épületgépészeti termékeket előállító neves nyugat-európai - jórészt multinacionális - cégek magyarországi gyári képviselete, termékeinek forgalmazása, tervezési tanácsadás. 2003. február 19-én történt első auditálás óta a vállalkozás EN ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Képviselt cégek: Sensus, Clorius, Ewo, Schermann, Flexim, Sewerin.
Az alábbi cégek termékeit forgalmazzák: Flamco-Wemefa, TA, Heimeier
Márkanevek: Sensus, FLAMCO-WEMEFA
További hírek a Mérőműszerek termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Becker  Sensus((S))cout  távkiolvasó  fogyasztásmérő  rádiós  mobil