Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer a Becker Kft.-től

Rugalmas rádiós megoldás

A Sensus((S))cout, a Sensus Metering Systems mobil AMR "walk by" megoldása, pontos valós idejű mérőkiolvasást tesz lehetővé anélkül, hogy a mérőt ténylegesen látni kellene.

A közüzemi szolgáltató vállalatok számára fontos tényező a költségek csökkentése és ezzel együtt a modernizálás iránti igény. Ehhez kapcsolódnak az ipari szabályozó hatóságok által támasztott követelmények, amelyek a fogyasztó számára a maximális hasznot kívánják biztosítani. A mérő-távkiolvasás (AMR) ebben a tekintetben gyakran sok mindennel kecsegtetett, de a piac követelményeit illetően keveset nyújtott. A piacon sok ajánlattevő jelenik meg hivalkodó ígéretekkel, amelyek azonban a döntéshozók követelményeinek csak egy kis részét fedik le. Saját piackutatásuk lefolytatása, valamint a helyi és globális vevőik kikérdezése után az ellenőrzött és jól bevált technológiák felhasználásával kifejlesztettek egy új és izgalmas - Sensus((S))cout elnevezésű - rádiós megoldást. A Sensus((S))cout egy olyan platform, ami a Sensus teljes mérő-portfólióját - pl. aknába szerelt vízmérők, nagyvízmérők vagy hőmennyiségmérők - egyesíti. Ez a szolgáltató számára azt jelenti, hogy a mérőtől az adattovábbításig mindent a Sensus szállít.

Egy olyan korszakban, amiben gyermekeink naponta használnak olyan technológiákat, mint az MP3 lejátszó, a Bluetooth mobiltelefon vagy az ingyenes Internet telefonás a világ másik végébe, a mérőkiolvasásnak is ki kell nőnie a gyerekcipőből azáltal, hogy az AMR technológia előnyeit - környezetvédelem, költségcsökkentés és zavartalan családi élet - hasznosítja.
 
Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer
Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer
 
Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer
Sensus((S))cout távkiolvasó rendszer
A Sensus((S))cout távkiolvasó rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Becker Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Mérőműszerek
Mérőműszerek
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...