proidea.hu online termékinformációs katalógus

Renova Plus betoncsép - a tetőépítés gazdaságos cserepe


2017. augusztus 17.

A Terrán továbbfejlesztett termékcsaládja már kétszeres felületkezeléssel érhető el

A megnövekedett piaci igényeknek a Terrán a Renova termékkel is szeretne megfelelni. Ennek érdekében továbbfejlesztették ezt a termékcsaládot Renova Plus néven. Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökei szaktudása.
2012 őszén azért dobták piacra a Renova tetőcserepet, hogy egy kiváló minőségű, de egyben olcsó alternatívát kínáljanak a tetőfelújítás előtt állóknak. A termék iránti érdeklődés még az előzetes számításokat is meghaladta; a kiváló minőségű, de egyben olcsó tetőcserépre nagy igény van a piacon.

Ezen a sikeren felbuzdulva döntöttek úgy, hogy a Renova tetőcserép színpalettáját tovább bővítik. Az új Renova Plus termékcsaládot napjaink trendjének megfelelően három új, a vásárlók által közkedvelt színben tesszik elérhetővé 2017. augusztus 1-től. Így egy ár-érték arányban kiemelkedő termékcsaládot hoztak létre, amely bárki számára elérhető, gazdaságos megoldást nyújt a tetőépítésre.
A Renova Plus megalkotásakor törekedtek a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra az árérzékeny fogyasztókra koncentráltak, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedő anyagokhoz.
Az új színek mellett a Renova Plus tetőcseréphez kínált műanyag és fém kiegészítő elemek választéka is tovább bővül.

Minden érv a Renova Plus tetőcserepek mellett szól,
- mert fagyálló, viharálló és stabil tetőfedést biztosít
- mert a rendszerlemek segítségével időtálló fedés alakítható ki
- mert súlyából adódóan, akár a régebbi tetőszerkezetek is elbírják.
- mert rendkívül olcsó
- mert a betoncserép az esőtől sem nehezül el

2017. augusztus 1-től a korábbi két Renova szín (terrakotta, óvörös) kivezetésre kerül, a továbbiakban csak pótrendelést tudnak elfogadni.

Ha a Renova Plus tetőcserepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Terrán  Renova  Plus  betoncsép  beton  tetőcserép  tetőcserepek  tetőfedő  anyagok  tetőfedés  tetőfelújítás