Renova Plus betoncsép - a tetőépítés gazdaságos cserepe

A Terrán továbbfejlesztett termékcsaládja már kétszeres felületkezeléssel érhető el

A megnövekedett piaci igényeknek a Terrán a Renova termékkel is szeretne megfelelni. Ennek érdekében továbbfejlesztették ezt a termékcsaládot Renova Plus néven. Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökei szaktudása.
Galéria
2012 őszén azért dobták piacra a Renova tetőcserepet, hogy egy kiváló minőségű, de egyben olcsó alternatívát kínáljanak a tetőfelújítás előtt állóknak. A termék iránti érdeklődés még az előzetes számításokat is meghaladta; a kiváló minőségű, de egyben olcsó tetőcserépre nagy igény van a piacon.

Ezen a sikeren felbuzdulva döntöttek úgy, hogy a Renova tetőcserép színpalettáját tovább bővítik. Az új Renova Plus termékcsaládot napjaink trendjének megfelelően három új, a vásárlók által közkedvelt színben tesszik elérhetővé 2017. augusztus 1-től. Így egy ár-érték arányban kiemelkedő termékcsaládot hoztak létre, amely bárki számára elérhető, gazdaságos megoldást nyújt a tetőépítésre.
A Renova Plus megalkotásakor törekedtek a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra az árérzékeny fogyasztókra koncentráltak, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedő anyagokhoz.
Az új színek mellett a Renova Plus tetőcseréphez kínált műanyag és fém kiegészítő elemek választéka is tovább bővül.

Minden érv a Renova Plus tetőcserepek mellett szól,
- mert fagyálló, viharálló és stabil tetőfedést biztosít
- mert a rendszerlemek segítségével időtálló fedés alakítható ki
- mert súlyából adódóan, akár a régebbi tetőszerkezetek is elbírják.
- mert rendkívül olcsó
- mert a betoncserép az esőtől sem nehezül el

2017. augusztus 1-től a korábbi két Renova szín (terrakotta, óvörös) kivezetésre kerül, a továbbiakban csak pótrendelést tudnak elfogadni.

Ha a Renova Plus tetőcserepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Terrán Renova Plus tetőcserép

A Renova Plus termékvonal elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, felületi védőréteggel ellátva. A Renova Plus megalkotásakor törekedtek a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra a fogyasztókra koncentráltak, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedő anyagokhoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Renova Plus tetőcserepekkel egészült ki a Terrán hullámos profilú termékcsaládja
A gazdaságos betoncserép immár a Terrán szolgáltatásaival és garanciális feltételeivel érhető el
Renova Plus tetőcserepekkel egészült ki a Terrán hullámos profilú termékcsaládja

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...