REHAU GENEO® PHZ ablakprofil

A GENEO® passzívház minősítésű változata

A GENEO® ablakprofil továbbfejlesztett változataként mostantól elérhető a GENEO® PHZ ablakprofil. A GENEO® PHZ ablakprofilt a kamrákban elhelyezett habbetétek és a speciális középtömítés teszi alkalmassá a passzívházakban való felhasználásra. A profil hordozza a GENEO® profil összes előnyös tulajdonságát, és teljesíti a passzívház szabvány által előírt értékeket is.
Előnyök
 Újrahasznosítható
 
 
Középtömítés
A GENEO ablakprofil három körkörös tömítési síkja a legjobb szigetelési tulajdonságokról gondoskodik. A rendkívül rugalmas, tartós terhelésnek is ellenálló tömítőanyag a hosszú élettartam garanciája.
 
A legjobb formában
A GENEO® sokfajta építészeti megoldáshoz áll rendelkezésre a megfelelő formában és kivitelben. Így például a GENEO® profilokból készült ablakokkal egyedi hangulat alakítható ki, amely összességében harmonikusan illeszkedik az építészeti kialakításhoz.
 
A hőszigetelés optimalizálása
A GENEO® profilok funkciós kamrái különböző célokra használhatók. Például thermo modulok alkalmazásával még optimálisabbá teszik a hőszigetelési tulajdonságokat.
 
 
RAU-FIPRO profilmag
A csúcstechnológiájú RAU-FIPRO profilmag biztosítja a GENEO® ablakprofil-rendszer maximális stabilitását.
 
Karcsú kialakítás
A profilszerkezet elegáns, karcsú megjelenéséről gondoskodik (115 mm) nagyobb méretű elemeknél is. A REHAU innovatív ragasztástechnikájával akár emeletmagasságú ablakok is a megkívánt stabilitással kivitelezhetők.
 
A GENEO® PHZ ablakprofillal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...