GENEO® bejárati ajtó

GENEO® profilokból és high-tech RAU-FIPRO® alapanyagokból készült ajtók

Akadálymentes beépítés egyedi igények figyelembevételével Minden igényt kielégítő hőszigetelés
A GENEO® bejárati ajtó profilok a high-tech RAU-FIPRO alapanyagnak és az innovatív profilszerkezetnek köszönhetően kategóriájukban energiahatékonyság tekintetében is a legjobbak. 6 kamrás technológiával készült profilszerkezet, 86 mm-es beépítési mélység, ugyanakkor acélmerevítések és így hőhidak kialakulásának veszélye nélkül - mindez egy rendszerben egyesítve. A thermo modulokkal és a maximum 53 mm-es vastagságú ajtópanellel a GENEO® bejárati ajtó akár a 0,51 W/m²K Ud-értéket is eléri: Tökéletes energiahatékonyság.

A legmagasabb fokú energiahatékonyság segít a költségek csökkentésében. A bejárati ajtók rugalmas profilrendszere minden energetikai követelménynek megfelel.

A GENEO® bejárati ajtó profilok már standard kivitelben is elérik a legjobb hőszigetelési értékeket. Olyan bejárati ajtó mellett dönt, amely már ma megfelel a közeljövőben várható energiatakarékossági normák elvárásainak, és hosszú távon biztosítja ingatlanának értékét.
A GENEO® bjárati ajtókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Rehau Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
GENEO® bjárati ajtó
GENEO® bjárati ajtó
GENEO® bjárati ajtó
GENEO® bjárati ajtó

Kategóriák

Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...