proidea.hu online termékinformációs katalógus

GENEO® bejárati ajtó


2011. május 30.

GENEO® profilokból és high-tech RAU-FIPRO® alapanyagokból készült ajtók

A GENEO® profilokból készült bejárati ajtók egyedülálló, jövőbe mutató innováció eredményeként születtek. Az általuk képviselt meggyőző technikai haladás a legkiválóbb energiahatékonyságot formatervezéssel és kényelemmel ötvözi.

  A csúcsteljesítményt garantáló tulajdonságok:
 • A legmagasabb fokú stabilitás a szálerősítéssel rendelkező profilmagnak köszönhetően
 • Egyedülálló energiahatékonyság
  Uf = 0,76 W/m²K értékig
 • Betörés elleni védelem
  2. betörésbiztonsági osztályig, acél nélkül, hőszigeteléssel
 • Opcionálisan rejtett vasalat a fehér profilból készült bejárati ajtókhoz
 • Minden, maximum 53 mm-es bejárati ajtópanel beépíthető
 • Akadálymentes beépítés egyedi igények figyelembevételével
Minden igényt kielégítő hőszigetelés
A GENEO® bejárati ajtó profilok a high-tech RAU-FIPRO alapanyagnak és az innovatív profilszerkezetnek köszönhetően kategóriájukban energiahatékonyság tekintetében is a legjobbak. 6 kamrás technológiával készült profilszerkezet, 86 mm-es beépítési mélység, ugyanakkor acélmerevítések és így hőhidak kialakulásának veszélye nélkül - mindez egy rendszerben egyesítve. A thermo modulokkal és a maximum 53 mm-es vastagságú ajtópanellel a GENEO® bejárati ajtó akár a 0,51 W/m²K Ud-értéket is eléri: Tökéletes energiahatékonyság.

A legmagasabb fokú energiahatékonyság segít a költségek csökkentésében. A bejárati ajtók rugalmas profilrendszere minden energetikai követelménynek megfelel.

A GENEO® bejárati ajtó profilok már standard kivitelben is elérik a legjobb hőszigetelési értékeket. Olyan bejárati ajtó mellett dönt, amely már ma megfelel a közeljövőben várható energiatakarékossági normák elvárásainak, és hosszú távon biztosítja ingatlanának értékét.
A GENEO® bjárati ajtókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Rehau Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
GENEO® bjárati ajtó
GENEO® bjárati ajtó
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Rehau  Geneo  bejárati  ajtó  nyílászáró  high-tech  RAU-FIPRO