ProPlay-Sport ütésfelfogó szőnyegek a Brendtex Kft. forgalmazásában

Nagy teljesítmény műfüves sportpályákon

A Schmitz Foam Products B.V. a ProPlay-Sport terméket rázkódást csillapító és vízelvezető szőnyegként fejlesztette ki a műfüves sportpályákra. A terméket nagy sikerrel alkalmazzák világszerte és néhány éve a szintetikus játékfelületek alatt előforduló legjobbnak tekintik. Több mint 10 éve játékosok és a stadionok tulajdonosai és építői azért ragaszkodnak a ProPlay-hez, mert kiváló játékjellemzőket, minőséget, tartósságot és egyszerű lerakást biztosít. A ProPlay-Sport kiváló elvezetéssel és áteresztőképességgel rendelkezik.

Optimális játék-jellemzők
Ha műfüves felület alatt a ProPlay-Sport anyagot használjuk, akkor a gumifeltöltést minimálisra lehet csökkenteni, mivel a ProPlay-Sport folytonos rázkódás csillapító képességét adja át a felső rétegnek.
A ProPlay-Sport rugalmassága biztosítja a töltőanyag folyamatos mozgását, ezzel mindig laza marad és nem tömörödik a felület, nem lesz kemény, egyenlőtlen. A fűszálak függőlegesek maradnak, nem fekszenek el és nem gubancolódnak össze. Ezáltal folyamatos, hosszú távú használatot biztosít.

A rázkódás felfogó szőnyegek új generációja
A ProPlay a 90-es évek közepe óta a sport különböző területein használatos. Néhány évvel ezelőtt a Schmitz Foam Products B.V. újító és fejlesztő programja speciálisan az amerikai focipálya és rögbi pálya alatt használandó szőnyeget fejlesztett ki. Ma már a ProPlay Sport a rázkódás-megkötő szőnyegek új generációjának tekintendő.

Speciális projektek
Erőssége, hosszú élettartama és egyszerű használhatósága következtében a ProPlay-Sport gyakran használatos olyan speciális projektekhez, mint a mobil beltéri focipályák. Védőrétegként használták a Salzburg-i Red Bull Stadionban megrendezett európai lovasversenyen és fogathúzó bajnokságon. Rázkódás megkötő és elvezető rétegként a tengerparti röplabda pályákon is használható.

Környezeti aspektusok
A sport világában a környezeti szempontok prioritást élveznek. A ProPlay mindig élen járt ezen a területen, hiszen jó minőségű PEX, zártcellás és keresztkötött PE-ből készült, mely nem mutat kimosódást és ennélfogva abszolút nem gyakorol kedvezőtlen hatást a környezetre.

Gyártás és felhasználás
A ProPlay előállítása a szigorú szabványok szerint, valamint az ISO 9001-2000-el összhangban készül. Ez azt jelenti, hogy a termék minőségét nem befolyásolják olyan külső tényezők, mint az időjárás hatásai. A ProPlay-Sport a helyszínen gyorsan és egyszerűen felállítható bármilyen időjárási viszonyok mellett.

A ProPlay-Sport előnyei:
  • kiváló játék felületet biztosít,
  • hosszú élettartam,
  • megfelel a FIFA, az UEFA, az FH , a DIN és más testületek szabványainak,
  • környezetbarát,
  • minden időjárási feltétel mellett könnyen szerelhető.
A ProPlay-Sport ütésfelfogó szőnyeggel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Brendtex Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Sportpálya burkolatok
Sportpálya burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...