proidea.hu online termékinformációs katalógus

Profilo Comfort és Easy Handle fürdőszobai kiegészítők


2010. július 05.

Egyszerre nyújtanak kényelmet és biztonságot

Kétségkívül a fürdőszoba a ház legfontosabb helyisége. Igényeink fejlődése napjainkban a fürdőszobáját formatervezett tárgyakkal gazdagított környezetté alakítja, minden teret élvezhetővé tesz azoknak a - mozgáskorlátozott felhasználók számára felszerelt Easy Handle és Profilo Comfort - kiegészítőknek köszönhetően, amelyek egyszerre nyújtanak kényelmet és biztonságot. Szükség van rá, hogy élvezzük a kikapcsolódás pillanatait, amikor tisztálkodunk és a személyes higiéniánkról gondoskodunk, kerülve a felesleges erőfeszítéseket és biztonságban érezve magunkat a fürdőszobai balesetektől.

Profilo Comfort kád- és zuhanyszék

Biztonság a fürdőszobában
Az összes helyiség közül a fürdőszoba a második legveszélyesebb hely a lakásban. A legtöbb otthoni elesés a fürdőszobában történik. Tény, hogy az elcsúszás veszélye a fürdőszobában sokkal gyakoribb, mint bármely más helyiségben. Mindez a mosakodás során a padlóra kifröccsenő víz vagy a nedves padlót csúszóssá tevő szappancseppek miatt történik. A tudatosság és bizonyos kiegészítők - mint a Profilo Comfort gumi kádszőnyeg vagy az Easy Handle kapaszkodó korlátok - nagymértékben csökkentik a balesetek kockázatát.

Kényelem a zuhanyozóban - Profilo Comfort
Manapság a komfort könnyen megvalósítható a zuhanyozóban egy falra szerelhető, lehajtható zuhanyszék segítségével. Az ilyen kiegészítő berendezés nem csak pihentető zuhanyozást tesz lehetővé, hanem biztonságot is nyújt mosakodás közben. A Profilo Comfort vezető márka az európai piacon a formatervezett, minőségi zuhanyszékek fejlesztése és gyártása terén.

Egy pihentető fürdés - Profilo Comfort
A fürdőkád mindig is több volt annál, mint egy hely, ahol a személyi higiéniáról gondoskodhatunk. Egyúttal az a hely is, ahol lélek és test megújul. De van akinek - időszakos vagy állandó fizikai korlátozottsága miatt - le kell mondania a fürdés kényelméről a be- és kiszállás nehézségei és fáradalmai miatt. Ebben az esetben egy (Profilo Comfort) kádszék, illetve egy (Easy Handle) kapaszkodó használata jelentheti a megoldást. A Profilo Comfort kádszékek tervezésénél gondot fordítottak arra, hogy az ülés magasságát úgy lehessen beállítani, ahogy az a használó számára a legkényelmesebb.

Biztonságos kapaszkodás - Easy Handle
Gyakran tévesen úgy tekintik a kapaszkodókat, mint a mozgáskorlátozott emberek kiegészítőit. Azonban a kapaszkodó korlátok nem csak a mozgáskorlátozottak számára jelentenek biztonságos megtámaszkodást a fürdőszobában, hanem minden felhasználónak. Segítenek megtartani az egyensúlyunkat mosakodás közben, és plusz támaszt jelentenek a fürdőkádból vagy a zuhanyozóból való felálláskor.
Az Easy Handle kapaszkodócsalád anyag és felület kialakításának széles választéka segít benne, hogy ezek a kiegészítők harmonikusan illeszkedjenek minden fürdőszobához. A kapaszkodó korlátok Easy Handle termékcsaládja különböző méretek teljes választékát kínálja, hogy minden igényt kielégítsen.

Easy Handle kapaszkodó

Ha a Profilo Comfort és az Easy Handle fürdőszobai kiegészítőkkel kapcsolatban további információt szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  b&k  profilo  comfort  easy  handle  kádszék  zuhanyszék  kádszőnyeg  kapaszkodó  korlát  fürdőszoba  mozgáskorlátozott