Profilo Comfort és Easy Handle fürdőszobai kiegészítők

Egyszerre nyújtanak kényelmet és biztonságot

Kétségkívül a fürdőszoba a ház legfontosabb helyisége. Igényeink fejlődése napjainkban a fürdőszobáját formatervezett tárgyakkal gazdagított környezetté alakítja, minden teret élvezhetővé tesz azoknak a - mozgáskorlátozott felhasználók számára felszerelt Easy Handle és Profilo Comfort - kiegészítőknek köszönhetően, amelyek egyszerre nyújtanak kényelmet és biztonságot. Szükség van rá, hogy élvezzük a kikapcsolódás pillanatait, amikor tisztálkodunk és a személyes higiéniánkról gondoskodunk, kerülve a felesleges erőfeszítéseket és biztonságban érezve magunkat a fürdőszobai balesetektől.
Profilo Comfort kád- és zuhanyszék
Profilo Comfort kád- és zuhanyszék

Biztonság a fürdőszobában
Az összes helyiség közül a fürdőszoba a második legveszélyesebb hely a lakásban. A legtöbb otthoni elesés a fürdőszobában történik. Tény, hogy az elcsúszás veszélye a fürdőszobában sokkal gyakoribb, mint bármely más helyiségben. Mindez a mosakodás során a padlóra kifröccsenő víz vagy a nedves padlót csúszóssá tevő szappancseppek miatt történik. A tudatosság és bizonyos kiegészítők - mint a Profilo Comfort gumi kádszőnyeg vagy az Easy Handle kapaszkodó korlátok - nagymértékben csökkentik a balesetek kockázatát.

Kényelem a zuhanyozóban - Profilo Comfort
Manapság a komfort könnyen megvalósítható a zuhanyozóban egy falra szerelhető, lehajtható zuhanyszék segítségével. Az ilyen kiegészítő berendezés nem csak pihentető zuhanyozást tesz lehetővé, hanem biztonságot is nyújt mosakodás közben. A Profilo Comfort vezető márka az európai piacon a formatervezett, minőségi zuhanyszékek fejlesztése és gyártása terén.

Egy pihentető fürdés - Profilo Comfort
A fürdőkád mindig is több volt annál, mint egy hely, ahol a személyi higiéniáról gondoskodhatunk. Egyúttal az a hely is, ahol lélek és test megújul. De van akinek - időszakos vagy állandó fizikai korlátozottsága miatt - le kell mondania a fürdés kényelméről a be- és kiszállás nehézségei és fáradalmai miatt. Ebben az esetben egy (Profilo Comfort) kádszék, illetve egy (Easy Handle) kapaszkodó használata jelentheti a megoldást. A Profilo Comfort kádszékek tervezésénél gondot fordítottak arra, hogy az ülés magasságát úgy lehessen beállítani, ahogy az a használó számára a legkényelmesebb.

Biztonságos kapaszkodás - Easy Handle
Gyakran tévesen úgy tekintik a kapaszkodókat, mint a mozgáskorlátozott emberek kiegészítőit. Azonban a kapaszkodó korlátok nem csak a mozgáskorlátozottak számára jelentenek biztonságos megtámaszkodást a fürdőszobában, hanem minden felhasználónak. Segítenek megtartani az egyensúlyunkat mosakodás közben, és plusz támaszt jelentenek a fürdőkádból vagy a zuhanyozóból való felálláskor.
Az Easy Handle kapaszkodócsalád anyag és felület kialakításának széles választéka segít benne, hogy ezek a kiegészítők harmonikusan illeszkedjenek minden fürdőszobához. A kapaszkodó korlátok Easy Handle termékcsaládja különböző méretek teljes választékát kínálja, hogy minden igényt kielégítsen.
Easy Handle kapaszkodó
Easy Handle kapaszkodó

Ha a Profilo Comfort és az Easy Handle fürdőszobai kiegészítőkkel kapcsolatban további információt szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba, fürdőszobákba
Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak
Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...