proidea.hu online termékinformációs katalógus

PREFA Reynobond® homlokzatburkolat


2011. február 04.

Flexibilis kompozit lemez modern szerkezetekhez

PREFA Reynobond® kompozit lemez
A Reynobond® két beégetett lakkozású, 0,5 mm vastag alumínium lemezből álló szendvicselem, melynél a lemezeket a polietilén hordozó mindkét oldalára olvasztó-rögzítő eljárással vitték fel. Az azonos mértékű kémiai és mechanikai tapadás a lemezhéj kiváló tapadását eredményezi.

A Reynobond® formát kölcsönöz az épületnek
A Reynobond® különösen alkalmas belsőépítészeti és homlokzatkialakításokhoz, valamint új házak építéséhez és a régi épületek felújításához.
Számos alkalmazási lehetőséget kínál:
  • átszellőztetett homlokzati konstrukciók
  • szendvicselemek (függőfalak töltőelemeként)
  • homlokzat burkolás, tetőkonstrukciók kialakításához
  • lapos vagy ívelt tetők megvalósításához
  • balkonok és alagutak burkolására
  • ajtótömítésre, moduláris válaszfalakhoz, térosztáshoz
A Reynobond® előnyei különösen a nagy felületek megvalósításakor érvényesülnek, ahol különleges követelmények vannak a simasággal és merevséggel szemben.
Ha a PREFA Reynobond® kompozit lemezzel kapcsolatban további információt szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
További hírek a Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PREFA  Reynobond  homlokzatburkolat  homlokzat  kompozit  lemez