proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, még esztétikusabb piszoár válaszfalak a B&K-tól


2010. augusztus 18.

ABS élzárású, melaminból készülő, fehér és szürke alapszínekben rendelhető

Legyen szó melamin, rozsdamentes vagy porcelán piszoár válaszfalakról, esetleg polikarbonát zuhanyválaszfalakról, a B&K Kft. kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő válaszfal típust.
Az év elején bemutatott D30 mm-es csőkerettel szerelt piszoár válaszfalak, illetve a már jól ismert porcelán válaszfalak után, egy új, ABS élzárású, melaminból készülő piszoár válaszfal is felkerült a cég választékába. A most bemutatott termék fehér és szürke alapszínekben rendelhető.
A gyártó elsősorban olyan mellékhelyiségekbe ajánlja új termékét, ahol a funkcionalitás mellett az esztétikum is meghatározó.
Piszoár válaszfalak
Ha az új piszoár válaszfalakkal kapcsolatban további információt szeretne kérni a a B&K Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  piszoár  válaszfal