proidea.hu online termékinformációs katalógus

Piros pont a kéziadónak


2007. augusztus 13.

A red dot-ot minden évben egy szakértői zsűri ítéli oda az innovatív és meggyőző formájú termékeknek.

A világ egyik legrangosabb designdíját kapta a Hörmann legújabb kéziadója. A red dot-ot minden évben egy szakértői zsűri ítéli oda az innovatív és meggyőző formájú termékeknek.

A Hörmann HSD 2 kéziadó kiemelkedő kialakításáért nyerte le a minőségi elismerést. Megnyerő külsejét az értékes fémháznak és az exkluzív formájának köszönheti ez a kéziadó, amely 2007. őszétől kulcstartóként lesz kapható a szakkereskedőknél. Három nemes anyag közül lehet majd választani: alumínium, magasfényű krómozott vagy aranyozott. Gombnyomásra a garázs- vagy bejárati kapu problémamentesen nyílik és záródik.

A red dot design pályázatra benyújtott termékek értékelését hírneves design-szakértőkből álló nemzetközi zsűri végzi. Véleményezik és tesztelik a termékeket, illetve különböző kritériumoknak megfelelően értékelik, mint például innovációs fok, funkcionalitás, ergonómia, hosszú élettartam, ökológiai megbízhatóság.

Az idén negyvenhárom ország vállalkozói közel két és félezer terméket terjesztettek a zsűri elé. A díj átadására 2007. június 25-én kerül sor az esseni Aalto Színházban több mint ezer vendég előtt. Ezt követően a Hörmann kéziadó, a többi kitüntetett termékkel együtt egy különleges kiállításon lesz látható, majd pedig egy évig a red dot design Múzeumban, a kortárs design legnagyobb tárlatán lesz kiállítva.


 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
   
   
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
További hírek az Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában