proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új korszak kezdődik az önelzáró csaptelepek piacán


2007. október 05.

A Perfect Time termékcsalád a Piezo elektronikus technológia elvén működik

Az elektronikus szaniter termékek körében tapasztalható fejlődés immár elérte az önelzáró csaptelepeket is. Az elektronikus érzékelővel működtetett piezo termékek bevezetése alternatívát kínál a piacnak a mechanikus önelzáró (nyomógombos) csapok mellett. A Perfect Time csaptelepek a normál mechanikus önelzáró csapok elektronikus változatai. Érintéssel hozhatók működésbe, a piezo technológia használatával.

A B&K Kft, mint egyedüli magyarországi forgalmazó, célul tűzte ki, hogy költséghatékony, tartós és megbízható megoldást kínáljon, ami kitölti az űrt a mechanikus önelzáró csapok és az elektronikus érzékelős csapok között.

A Perfect Time termékcsaládot röviden így jellemezhetjük: erős, gyors a reakció ideje és magas szintű pontossággal állítható be, különösen energiatakarékos és stabil. Kialakítása egyszerű, elég kicsi ahhoz, hogy a legszűkebb helyeken is elférjen.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában