proidea.hu online termékinformációs katalógus

Par-ky parketták a Decor Floor kínálatában


2019. augusztus 26.

A Par-ky egy többrétegű parketta, amely egyesíti a valódi fa minden pozitív tulajdonságát a laminált padló előnyeivel

Par-ky parketták - Rustic Desert Oak Ha a parkettára gondolunk, egy dolog jut eszünkbe: otthon. Ezt az érzést valósítja meg a Par-ky, Friendly Floors termékein keresztül.

Egy parketta, ami rendelkezik a laminált padló nyújtotta előnyökkel, ugyanakkor a valódi fa élményét, kinézetét és melegségét biztosítja. A Par-ky parkettái remek választásnak bizonyulnak megnyerő technikai paramétereiknek, kifinomult dizájnjuknak és roppant egyszerű fektetésüknek köszönhetően.

Elérhető különböző vastagságú és lapméretű kivitelben, illetve rendelhető az egyre kedveltebb halszálka- valamint chevron kivitelben is.

A belga Par-ky termékeinek különlegessége, hogy legfelső rétegükön vékony, valódi fa furnér található. A mintázatnak köszönhetően minden lap egyedi designnal rendelkezik. A Par-ky termékek jellemzője, hogy a fa melegsége ötvöződik a padló ellenállóságával. Méret-, és színválasztéka igen széles. Burkolási módját tekintve a Par-ky termékei szabadon fektethetők.

A Par-ky parketták a legtermészetesebb, magas minőségű fa padló élményét nyújtják.

Par-ky parketták - Rustic Essence Oak és Rustic History Oak

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Modulyss, Florim, Floorgres, Rex, Cerim, Laminam, Gerflor
További hírek a Faburkolatok, parafaburkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Park-ky  parketta  laminált  parketta  furnér  fa  parketta