proidea.hu online termékinformációs katalógus

Free Multi R32 kombinációk a Panasonictól


2018. március 21.

Egy kompakt, kültéri egységhez akár öt beltéri klíma egység is csatlakoztatható

Varázsoljon kényelmet a Panasonic Free Multi rendszereivel otthonába vagy irodájába. Egy kompakt, kültéri egységhez akár öt beltéri egységet is csatlakoztathat, a kültéri telepítéséhez pedig kisebb hely szükséges. Minden helyiség külön vezérelhető, így a hőmérséklet is egyedileg szabályozható, ezáltal a használaton kívüli helyiségekben energiát takaríthat meg. A hűtőközegek új generációja - az R32 - kiváló hatékonyságot biztosít, A+++-os energiahatékonysággal minimalizálva a környezetet ért káros hatásokat. Ezen felül a WI-FI egységekkel pedig bárhonnan elérhetővé válik a légkondicionáló rendszer.

Nézze meg a kombinációs táblázatot!

(Fontos! További információkat talál a Panasonic Club oldalán, melynek tartalmát csak azok láthatják, akik regisztrálnak ott. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!)


Ha a Panasonic Free Multi R32 rendszereivel kapcsolatban további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Split klímák termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  Free  Multi  multisplit  multi-split  többszörös  split  légkondicionálás  R32  hűtőközeg  klímaberendezés  klimatizálás  szplit  klíma