proidea.hu online termékinformációs katalógus

Öntött gránit mosdók a B&K Kft. kínálatában


2016. május 02.

Öntött műkő zúzalékból készített dupla és egyszemélyes mosdók

A reggeli indulás meghatározza a nap további részét. Az egész napunkra rányomhatja bélyegét, ha a családtagok nem tudnak időben elindulni a fürdőszobai "tumultus" miatt. Erre kínálnak megoldást a B&K Kft. dupla és szimpla kivitelű öntött gránit mosdói. A vásárlói elégedettséget mutatja, hogy egyre több fürdőszobában jelennek meg a dupla kivitelű mosdó medencék, mosdópult termékek.
A B&K Kft. kínálatába most 120-140-160 cm széles dupla mosdók, és 60 cm széles egyszemélyes mosdók kerültek be. Utóbbiak között pultba építhető és pultra ültethető változatokat is találunk.

Az új mosdók közös pontja az öntött márvány alapanyag. Az öntött műkő zúzalékból készített termékek lehetőséget adnak speciális formák megvalósítására, és a valódi gránit felülettel szinte azonos anyagminőség kialakítására.
Mivel ezen mosdók tapintása megtévesztésig hasonlít a természetes kövekére, gyakran tévesztik azt össze a valódi gránittal.
Míg a hagyományos eljárással készülő - égetett mázas - mosdóknál, a gyártás során apró lyukak (zárványok) keletkeznek, a műkőből készülő mosdók felülete teljesen tömör és sima, így azon sokkal nehezebben tudnak megtapadni a későbbi elszíneződéseket okozó szennyeződések.

A svéd tervezők által megálmodott, és EU-ban legyártott mosdók egy magas minőségi kategóriát kínálnak mindazok számára, akik nem csak a funkcionális szempontokat, de az esztétikai élményt is fontosnak tartják a fürdőszoba kialakításánál.

60x46 cm
120x46 cm
160x46 cm

60x48 cm
120x48 cm
150x48 cm

60x47 cm
140x50 cm
121x46 cm

Ha az öntött gránit mosdókkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  öntött  gránit  öntött  műkő  zúzalék  mosdó  mosdók  mosdópult