Oddicini Domino, Extesa és Maxparete Hsp válaszfalrendszerek

Könnyed eleganciát sugárzó válaszfalak a Lambda-Inno Kft. forgalmazásában

Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
MAXPARETE HSPA
Maxparete Hsp egy független elemekből álló, zárt állapotban egységes falat alkotó kiváló hanggátlású rendszer. Típustól függően hanggátlása 40 dB-től több mint 56 dB-ig terjedhet. Az egymástól független elemek a mennyzetre rögzített sínben görgőkkel csúsztathatók. Zárt állapotban az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, anélkül, hogy a mechanikai szerkezetek láthatóak lennének. A rendszer nélkülöz mindenfajta padlóprofilt illetve padlócsatlakozást, mely az közlekedést nehezítené, illetve az esztétikai megjelenést rontaná. Felületi megjelenése változatos: polírozott fa felület, laminált, tapétázott MDF lap. stb. Speciális felületek is kérhetők a megrendelő igényeinek megfelelően. Maxparete ideális megoldás szélsőséges, 10 m-nél nagyobb belmagasságú helyiségek elválasztására is, kitűnő hanggátlási értékekkel. Mind a Maxparete, mind a Domino rendszer kérhető perforált akkusztikai panel felülettel.

DOMINO
A Domino rendszer független elemekből áll, melyek zárt állapotban összehangolt egységes falfelületet adnak, az elemek a mennyezetre rögzített sínben görgők segítségével mozgathatók, tiszta és világos zárást biztosítva. A függőleges profilok, melyek biztosítják az üvegezett elemek védelmét valamint az elemek élképzését, csaphornyos rendszerrel csatlakoznak egymáshoz. Az üveget (vagy az egyéb felületet) kompletten körülveszi az alumínium keret: nem kötött a szerkezet, tehát bármilyen felület képezhető benne. A Domino rendszer tökéletesen alkalmazható lakossági környezetben, tornatermekben, éttermek elválasztásakor, hotelekben, ugyanakkor kialakítható belőle a bevásárló központokban már elterjedt kirakatfal. Sokféle felület kompatibilis az alumínium profilokkal. Választható szimpla és dupla üvegezés, áttetsző vagy színezett kivitelben, MDF lap, méhsejt-szerkezetű panel stb.

EXTESA
Az Extesa mozgatható fal rendszerében az átláthatóság és az elegancia alkotnak tökéleses harmóniát. A szinte láthatatlan váz azt az érzetet kelti, mintha az egész fal csupán üvegből készülne. A különálló elemek a mennyezethet alumínium ötvözet síneken vannak felfüggesztve, a padlón semmilyen rögzítés nem szükséges. A két görgős felfüggesztés szavatolja a surlódásmentességet és a jó terhelhetőséget. A fal tökéletesen egybefüggőnek látszik, mindenfajta látszó mechanikai szerkezet nélkül.
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini eltolható válaszfalrendszer
Oddicini
Oddicini
Az Oddicini eltolható válaszfalrendszerekkel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Lambda-Inno Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...