proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az mmcité bemutatja az új utcabútor kollekció pad újdonságait


2010. november 05.

Portiqoa, Woody és Aviela padok

Portiqoa - átgondolt modellezés
design: David Karásek és Radek Hegmon

A kifinomult alakú padok kedvelőinek. A lágyan modellezett oldalszerkezet alumíniumöntvényből készül és az átlósan kialakított falak érdekes optikai nézetéből meríti szépségét. A pad a burkolatot csak a szűk alsó élével érinti és néhány nézetből láthatóak a már-már hihetetlenül vékony vonalak. A folyamatos lamellarács az ülőke alatt lefelé hajlik, ezzel merevítve az egész konstrukciót. A függetlenül alakított kartámla a pad közepén van és megakadályozza a padon való heverést. Az oldalsó kartámlák megkönnyítik a felkelést.

A lábak alumínium öntvényből vannak, az ülőke és a támla masszív falamellákból. Egyszerűen és szilárdan rögzíthető az alapba.
Portiqoa pad   Portiqoa pad
Woody - inspiráció a fűrésztelepről
design: David Karásek és Radek Hegmon

Természetesség, mint elv. Ezt a padot a raktározott fadeszkák esztétikája inspirálta és masszív fadeszka rács alkotja, melyek hat koracél csavarral vannak összehúzva. Az óriási fapad optikailag karcsú acéllábakon áll, mintha lebegne a burkolat felett. A pad nem igényel kezelést, a fa nincs festve csak impregnálva van a károkozók ellen, Természetesen és szépen öregszik. A padot modulonként különböző lineáris vagy zárt rendszerekbe lehet összeállítani. Néhány más funkcióval is bővíthető, mint például kerékpártároló vagy faveremrács.

Masszív fa deszkák , melyek koracél csavarokkal vannak összekötve egy önhordozó rácsalakzatba és horganyzott lábakon áll. A támlát egy fadeszka alkotja, amely horganyzott acélszerkezettel van rögzítve.
Woody pad   Woody pad
Aviela - a kevesebb több
design: David Karásek és Radek Hegmon

Ésszerű szépség. Minimális eszközzel van kialakítva ez a letisztult és józan struktúrájú, teljes értékű pad. Látványra könnyed és logikailag kifejlett konstrukció, fölöslegességek nélkül, mely meglepően kényelmes az utcán és a parkokban is. Az acél tüzihorganyzott szerkezet választás szerinti árnyalatú égetett fedőfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla masszív falamellákból van, ezeknek a rögzítése rejtett és emellett rendkívül szilárd. Mind a négy láb elegáns módon rögzíthető az alaphoz.
Aviela pad   Aviela pad

Ha a padokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az ubcité Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  ubcité  mmcité  utcabútor  kollekció  pad  Portiqoa  Woody  Aviela