Az mmcité bemutatja az új utcabútor kollekció pad újdonságait

Portiqoa, Woody és Aviela padok

Portiqoa - átgondolt modellezés
design: David Karásek és Radek Hegmon

A kifinomult alakú padok kedvelőinek. A lágyan modellezett oldalszerkezet alumíniumöntvényből készül és az átlósan kialakított falak érdekes optikai nézetéből meríti szépségét. A pad a burkolatot csak a szűk alsó élével érinti és néhány nézetből láthatóak a már-már hihetetlenül vékony vonalak. A folyamatos lamellarács az ülőke alatt lefelé hajlik, ezzel merevítve az egész konstrukciót. A függetlenül alakított kartámla a pad közepén van és megakadályozza a padon való heverést. Az oldalsó kartámlák megkönnyítik a felkelést.

A lábak alumínium öntvényből vannak, az ülőke és a támla masszív falamellákból. Egyszerűen és szilárdan rögzíthető az alapba.
Portiqoa pad
Portiqoa pad
Galéria
Portiqoa pad
Portiqoa pad
Galéria
Woody - inspiráció a fűrésztelepről
design: David Karásek és Radek Hegmon

Természetesség, mint elv. Ezt a padot a raktározott fadeszkák esztétikája inspirálta és masszív fadeszka rács alkotja, melyek hat koracél csavarral vannak összehúzva. Az óriási fapad optikailag karcsú acéllábakon áll, mintha lebegne a burkolat felett. A pad nem igényel kezelést, a fa nincs festve csak impregnálva van a károkozók ellen, Természetesen és szépen öregszik. A padot modulonként különböző lineáris vagy zárt rendszerekbe lehet összeállítani. Néhány más funkcióval is bővíthető, mint például kerékpártároló vagy faveremrács.

Masszív fa deszkák , melyek koracél csavarokkal vannak összekötve egy önhordozó rácsalakzatba és horganyzott lábakon áll. A támlát egy fadeszka alkotja, amely horganyzott acélszerkezettel van rögzítve.
Woody pad
Woody pad
Galéria
Woody pad
Woody pad
Galéria
Aviela - a kevesebb több
design: David Karásek és Radek Hegmon

Ésszerű szépség. Minimális eszközzel van kialakítva ez a letisztult és józan struktúrájú, teljes értékű pad. Látványra könnyed és logikailag kifejlett konstrukció, fölöslegességek nélkül, mely meglepően kényelmes az utcán és a parkokban is. Az acél tüzihorganyzott szerkezet választás szerinti árnyalatú égetett fedőfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla masszív falamellákból van, ezeknek a rögzítése rejtett és emellett rendkívül szilárd. Mind a négy láb elegáns módon rögzíthető az alaphoz.
Aviela pad
Aviela pad
Galéria
Aviela pad
Aviela pad
Galéria
Ha a padokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az ubcité Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...