proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Blocq piknik szett az mmcité-től


2018. augusztus 28.

Egyszínű acél váz, masszív trópusi fa lamellákkal

A Blocq piknik szett a méltán sikeres Blocq padcsaládból indul ki. Ez egy masszív elem nagyvonalú arányokkal, fix módon összekötött két padból és asztalból álló egység egyszínű acél vázzal, masszív trópusi fa lamellákkal, melynek súlya elegendő ahhoz, hogy ne kelljen a talajhoz rögzíteni. Egy pad 3 méter hosszú, és egy összeállítás körül 8–12 embernek jut hely. A térben szép látványt nyújt a színes acélváz. A Blocq piknik szett kiegészíthető USB töltés lehetőségével is.

mmcité Blocq piknik szett

A Blocq piknik szett a Manifesto Marketen debütált, ami egy kultúrális és gasztronómiai pop-up rendezvény egy elfeledett területen, Prága központjában. Az egész koncepció elsősorban a reSITE csapatának és több fiatal és tehetséges építésznek köszönhető. "Ha valamit tervezel a közterületen, akkor jól tudod, hogy biztos csak akkor leszel abban, hogy a munka sikeres volt, ha látod az új dolgot az igazi környezetében. Meglátod, hogyan néz ki a szabadban, hogyan viselkedik a környezet összefüggéseiben. Ezt a pillanatot türelmetlenül vártam. A Manifesto Market természetesnek hat, egy olyan dolog, aminek már rég ott kellett volna lenni, az új Blocq piknik szett ugyanilyen, mintha a kezdetektől már ott lenne. Ez egy olyan siker, aminek nagyon örülök." mondja az mmcité1 művészeti igazgatója és tulajdonosa, David Karasek.

mmcité Blocq piknik szett

mmcité Blocq piknik szett

mmcité Blocq piknik szett

Ha az mmcité Blocq piknik szettel kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  Blocq  piknik  szett  asztal  pad