Megújultak a VTS-EuroHeat légfüggönyei

Új Defender légfüggönyök

A VTS-EuroHeat légfüggönyei megújultak, illetve már három méretben elérhetőek.
A VTS-EuroHeat Defender típusú légfüggönyét teljes mértékben frissítette, a konstrukció erősebb, a formaterv letisztultabb, a készülék csendesebb lett.
Mindezeken túl fontos újítás, hogy az 1 méteres készülék mellé megjelent a 1,5 m-es és 2 m-es típus is, amik tovább növelik a kedvező árú készülék előnyét. A légfüggöny továbbra is elérhető vizes, elektromos és hőcserélő nélküli változatban egyaránt, illetve a két méretben elérhető Volcano típusú vizes termoventilátor változatlanul a kínálat része.

Defender légfüggöny
Defender légfüggöny
Galéria
Defender légfüggöny
Defender légfüggöny
Galéria
A Defender típusú légfüggönnyel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Defender légfüggönyök

A Defender innovatív technológiával készült légfüggöny védelmi vonalat képez az épület bejáratánál. A fűtési szezonban a hideg levegő bejutásától, nyáron pedig a szennyeződés, füst, szél és bogarak ellen jelent védelmet. A légfüggöny használata lehetővé teszi, hogy a kültéri viszonyoktól függetlenül egy adott épület ajtaja nyitva maradhasson a beltéri hőmérsékleti komfort megtartása mellett. Nem csak védelmi vonalat képez a bejáratnál, de egy plusz hőforrást is jelent a helység számára. A Defender modern légfüggönyök három méretben (1 m, 1,5 m, 2 m) kaphatók. A Defender WHN vizes hőcserélővel, a Defender EHN elektromos hőcserélővel, a Defender CDN pedig hőcserélő nélkül készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Légfüggönyök
Légfüggönyök
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...