Matt-fekete felületű, elektromos csaptelep a B&K-tól

A felületkialakítás megvédi a csapokat a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól

A közösségi mosdók építése során kialakult trendek és vásárlói igények arra ösztönözték az olasz IDRAL S.p.A.-t, hogy új felületkialakítású, elektromos csapokkal jelenjen meg a piacon. Ennek eredményeként jöttek létre az (epoxi porral festett) fekete-matt felülettel rendelkező, infrás működtetésű, önelzáró csaptelepek. Az új csaptípusok számára a matt-fekete felület eleganciát kölcsönöz és növeli azok műszaki tartalmát is, hiszen ez a felületkialakítás megvédi a csapokat a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól is.

A matt-fekete felület kifinomult és modern alternatívát nyújt a klasszikus krómmal szemben: a fekete kivitelű, infrás csaptelep izgalmas kontrasztot alkot a mosdó fehér kerámiájával és az erősebb színárnyalat remekül illik a mosdóhelyiség többi részének visszafogott színeihez. A mai trend szereti az anyagok, színek és hátterek szembeállítását, megfelelve ezzel a legújabb dizájn követelményeinek. A fekete csap és fém kiegészítők kombinációja vonzza a szemet és nagyon kellemes hatást vált ki.

A fenti tulajdonságokon túl nem feledkezhetünk meg a B&K Kft.által forgalmazott többi elektromos csaptelepről, és azokról az előnyökről, amikkel ezek a termékek rendelkeznek a közösségi mosdókban való használat során, mint az energia- és víztakarékosság és főként a higiénikus használhatóság.
Ha a matt-fekete felületű, elektromos csaptelepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...