proidea.hu online termékinformációs katalógus

Matt-fekete felületű, elektromos csaptelep a B&K-tól


2018. április 06.

A felületkialakítás megvédi a csapokat a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól

A közösségi mosdók építése során kialakult trendek és vásárlói igények arra ösztönözték az olasz IDRAL S.p.A.-t, hogy új felületkialakítású, elektromos csapokkal jelenjen meg a piacon. Ennek eredményeként jöttek létre az (epoxi porral festett) fekete-matt felülettel rendelkező, infrás működtetésű, önelzáró csaptelepek. Az új csaptípusok számára a matt-fekete felület eleganciát kölcsönöz és növeli azok műszaki tartalmát is, hiszen ez a felületkialakítás megvédi a csapokat a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól is.

A matt-fekete felület kifinomult és modern alternatívát nyújt a klasszikus krómmal szemben: a fekete kivitelű, infrás csaptelep izgalmas kontrasztot alkot a mosdó fehér kerámiájával és az erősebb színárnyalat remekül illik a mosdóhelyiség többi részének visszafogott színeihez. A mai trend szereti az anyagok, színek és hátterek szembeállítását, megfelelve ezzel a legújabb dizájn követelményeinek. A fekete csap és fém kiegészítők kombinációja vonzza a szemet és nagyon kellemes hatást vált ki.

A fenti tulajdonságokon túl nem feledkezhetünk meg a B&K Kft.által forgalmazott többi elektromos csaptelepről, és azokról az előnyökről, amikkel ezek a termékek rendelkeznek a közösségi mosdókban való használat során, mint az energia- és víztakarékosság és főként a higiénikus használhatóság.
Ha a matt-fekete felületű, elektromos csaptelepekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  idral  matt-fekete  matt  fekete  porszórt  elektromos  csaptelep  infrás  működtetésű  önelzáró  közösségi  mosdó