proidea.hu online termékinformációs katalógus

LWC gépészeti szigetelés a Knauf Insulationtól


2015. január 27.

LWC - a kötőanyag nélküli ömlesztett kőzetgyapot

Az LWC kötőanyag mentes, hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre alkalmas, nem éghető ömlesztett kőzetgyapot, amely kiválóan alkalmazható extrém alacsony: -150°C és magas: +800°C üzemi hőmérséklet között. Tűzvédelmi besorolása alapján a legbiztonságosabb kategóriába tartozik: A1-es termék!
Alkalmazási területe: a terméket elsősorban légtechnikai egységekhez, kazánokhoz, kemencékhez, hőcserélőkhöz és turbinák szigetelésére ajánlják.

Előnyei:
  • Lehetőségünk van szigetelni a nehezen megközelíthető vagy eltérő vastagságú helyeket is hőhíd mentesen, vágás nélkül.
  • Gyors beépítést tesz lehetővé rugalmasságának és méretének köszönhetően.
  • Kiválóan alkalmazkodik a különböző szerkezeti formákba.
  • A terméket víztaszító réteggel látták el, így biztosítva ellenállását a levegőben található nedvesség felvétele ellen.
  • Kémiailag semleges.
A termék PE zsákban kerül forgalomba, 10 kg/zsák kiszereléssel, amelynek köszönhetően mozgatása és tárolása egyszerű. A csomagoláson jól látható Knauf Insulation céglogó és címke van elhelyezve, utóbbi tartalmazza a termék alapvető jellemzőit. A termék AS minősítéssel rendelkezik, olvadáspontja 1000°C felett van.
 

Ha az LWC kőzetgyapot szigeteléssel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  LWC  Knauf  Insulation  szigetelés  kőzetgyapot  ömlesztett  gépészeti