proidea.hu online termékinformációs katalógus

LMH AluR Lamell műszaki szigetelés újdonság a Knauf Insulation-től


2016. július 13.

Nem éghető ásványgyapot tekercs,műszaki berendezések hő- és tűzvédelmi szigetelésére


Az LMH AluR nem éghető ásványgyapot tekercs, egyik oldalán szakadásmentes, üvegszállal erősített alufóliával ellátva. Az ásványgyapot szálak merőlegesen helyezkednek el a felhelyezendő felületre, így biztosítva a jó nyomószilárdságot a rugalmasság és a könnyű kezelhetőség megtartása mellett.

Alkalmazás:
Az LMH AluR Lamell műszaki berendezések hő- és tűzvédelmi szigetelésére ajánlják, mint például: - Kör- vagy négyszögletes keresztmetszetű légcsatornák. - Nagyobb átmérőjű csővezetékek.
  Jellemzők
 • Az LMH AluR Lamell termék kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik.
 • Az LMH AluR Lamell tűzvédelmi besorolásával a legmagasabb nem éghető A1-es kategóriába tartozik.
 • LMH AluR Lamell szigetelést viszonylag alacsony testsűrűséggel is elő tudják állítani, így megkönnyítve a telepítésüket a fűtő- és szellőzőcsatornákra.
  Előnyök
 • AS minősítés
 • Jobb lesz az épületek belső levegőjének minősége
 • Megbízható, erős és rugalmas
 • Könnyen vágható
 • Egyszerűen és gyorsan szerelhető
 • A szálak olvadáspontja > 1000 °C,
 • Hozzáadott szilikon olaj nélkül készülnek.
Knauf Insulation ásványgyapot Ecose® technológiával:
Az Ecose technológiával készülő Knauf Insulation ásványgyapot termékek megjelenés és tapintása eltér az eddig megszokottól. A megnevezés olyan forradalmian új, formaldehid-mentes technológiát takar, amelyben gyorsan megújuló anyagokat használnak a más szigetelőanyag gyártásánál alkalmazott kőolaj származékok helyett. A technológiát a Knauf Insulation fejlesztette ki ásványgyapot terméki részére, hogy javítsa a környezetre gyakorolt hatását, anélkül, hogy a termék hő-, hangszigetelése vagy tűzvédelmi besorolása romlana. Az Ecose technológiával készült termékek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, színük teljesen természetes.

Az LMH AluR Lamell műszaki szigetelés katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
Kulcsszavak:  Knauf  Insulation  alur  lamell  lmh  szigetelés  ásványgyapot  gépészeti  szigetelés  légcsatorna  szigetelés