proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab Referenciaverseny 2007


2008. május 08.

A 2007-es év Lindab tervezője, kivitelezője és szerelője - Díjazottak, nyertesek

A 2007-es év Lindab tervezője, kivitelezője és szerelője


A Lindab Kft. tavaly hirdette meg első alkalommal "Az év Lindab kivitelezője, szerelője és tervezője" díjait, amelyre a 2006-2007-ben tervezett, megvalósult referencia munkákkal pályázhattak a résztvevők. A verseny és a díjak a Lindab szakemberek elismerése céljából született meg, valamint arra hivatott, hogy bemutatassa a többi szakmai felhasználónak, célpiaci szereplőnek - építtetőknek és építkezőknek - az év legjobbjainak ítélt munkákat. A Lindab referenciaversenyre 3 kategóriában - Lindab tervezők; Lindab kivitelezők és Lindab szerelők (bádogosok) - pályázhattak az érintettek és minden kategóriából egy-egy nyertes kapott elismerő címet.

A pályázatra számos nagyon szép, különleges és igényes Lindab munka érkezett, nem volt egyszerű a "legjobb" kiválasztása. Az értékelésnél fontos szempont volt az épület megjelenése, az alkalmazott Lindab termékek nívós felhasználása, a munka szakmai kivitelezési szépsége, igényessége. Egyaránt lehetett pályázni új építésű és felújított épületekkel, akár családi házzal, társasházzal vagy középülettel, sőt a kivitelezői kategóriában különböző típusú csarnokokkal pl.: ipari-, mezőgazdasági-, logisztikai-, és gyártó, mivel a Lindab termékköre és rendszer-megoldásai az építőipar széles spektrumában képviseltetik magukat.

Legtöbben Lindab Rainline, Topline és Coverline termékekkel pályáztak, valamint a Seamline (PLX) és a Szendvicspanel alkalmazások voltak szép számmal. Talán mondhatjuk, hogy a pályázatok legszebb munkáit az egyre kedveltebb Lindab Seamline (PLX) fedéssel készült tetői adták - a végső nyertes mellett több pályamű is megkaphatta volna az elismerő díjat, akiknek a nevét és munkáját itt meg is említenénk: Fém és Műanyagipari Kft. kivitelező cég (Tószeg) szentendrei Rendőrség épülete, Kujbus Mihály nyíradonyi bádogosmester családi házon alkalmazott különleges "lécbetétes" síklemezes fedése.

Az eredményhirdetésre 2008. február 28-án a Lindab Kereskedői Napok alkalmával, Hévízen, a Hotel Rogner épületében került sor ünnepélyes keretek között. A nyertesek az elismerő cím, oklevél mellett egy nagy értékű utazást is kaptak elismerésül, amelyet Alyyan Nabeel, a Lindab Kft. CEE régióigazgatója adott át személyesen.

Díjazottak, nyertesek:


 • 2007. év Lindab kivitelezője

  Tornyos és Tsa Kft. - GE logisztikai központ Nagykanizsa

  A zalai 27 000 m2 alapterületű csarnoképület vázszerkezetének és burkolatának a kivitelezését végezte a Tornyos Kft., amely mintegy 20 kilométernyi szelemen-rendszer, 4300 m2-n világító polikarbonát és 21 000 m2-n tető és 15 000 m2-nyi falfelület kialakítását jelentette kizárólag Lindab elemekből, termékekből.


 • 2007. év Lindab szerelője (bádogos)

  Deméndi György (Bede-Bau Kft.) - Nógrád megyei Önkormányzat, Salgótarján

  A több ezer m2 alapterületű önkormányzati, szociális épület (idősek otthona) a városnak egy új, nagy beruházása, amelynek a 4 000 m2-es tetőfedését a nyertes Lindab kivitelező sötétszürke Lindab PLX-ből állókorcos fedéssel készítette el. A tetőhöz közel 100 tekercs PLX alapanyagot, valamint 500 fm Lindab Rainline ereszcsatornát és közel ugyanennyi lefolyót épített be a kivitelező a 3-4 hónapos kivitelezés során.


 • 2007. év Lindab tervezője

  Benkő János - Gumiszervíz, Veszprém

  Egy veszprémi magánvállalkozás 2000 m2-es új építésű épülete, ami hagyományos falazattal és vakolattal készült, és ehhez használt a tervező Lindab Construline könnyűgerendát, ami az épület tetőszerkezetét nyújtja, valamint a tetőre antracit színű hőszigetelő tetőpanel, szendvicspanel került és természetesen Lindab Rainline ereszcsatorna és szegélyek ékesítik az épületet. A szerviz épület különösen exkluzív építési megjelenése is hozzájárul a díj elnyeréséhez.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában