proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lindab Coverline trapézlemezek


2009. március 02.

Új termékekkel bővült a trapézlemez-kínálat

A Lindab Coverline trapézlemez kínálatát, amely most már a legszélesebb a hazai piacon – az LVP 8 és az LVP 12 falprofilok indítják. Ezeket a termékeket kizárólag belső falburkolásra és álmennyezetek készítésére ajánlják. A 20-as és 45-ös lemezek közötti átmenetet mostantól az LTP/LVP 35/207 típusú trapézlemez biztosítja, mind fal, mind tető profilként alkalmazható. Azokon a helyeken, ahol a nagyobb teherbírás az igény, de követelmény még a külső vízelvezetés és a 25 mikronos időjárásálló bevonat, új termékként az LTP 50 Dn és LTP 60 Dn profilok ajánlhatók. Ezek a termékek természetesen elérhetők natúr horganyzott kivitelben is.
Az új trapézlemezek 0,5-0,75 mm vastagságban kaphatók, hat féle színben. Csak ezen profilok esetében új színt is bevezettek, a RAL 6000 jelű mentazöldet.

LPV 8 falprofil
LVP 8 falprofil


LPV 12 falprofil


LVP 12 falprofil


LTP/LVP 35 trapézlemez


LTP/LVP 35 trapézlemez


LTP 50 trapézlemez


LTP 50 trapézlemez


LTP 60 trapézlemez


LTP 60 trapézlemez

Ha az új trapézlemezekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Fém trapézlemezek, hullámlemezek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  coverline  trapézlemez  lpv  ltp  falprofil  profil