Új generációs Leier betoncserepek

Megújult gyártástechnológiával készült Toscana és Veneto betoncserepek

Nem csak az időjárás viszontagságainak, hanem az évtizedek múlásának is magabiztosan ellenállnak a Leier betoncserepek, ezért a Leier nyugodt lélekkel vállalja cserepeire a 35 év garanciát. Különösen, hogy a közelmúltban megújult gyártástechnológiának köszönhetően az újgenerációs Toscana és Veneto betoncserepek nem csak mindenben megfelelnek a piaci igényeknek, hanem alakítják is azokat.

A betoncserép napjaink legelterjedtebb tetőfedési technikája, hiszen az alapanyag előnyös tulajdonságait kihasználva esztétikájában is harmonikusan illeszkedik a különféle építészeti megoldásokhoz. Ezt ismerte fel a Leier, amikor hajdúszoboszlói gyárában hat évvel ezelőtt megkezdte a betoncserepek gyártását. Az ország vezető beton építőelem gyártó cégeként a Leier a közelmúltban eddigi betonelem gyártási tudását és tapasztalatát felhasználva továbbfejlesztette a cserepek gyártási technológiáját.
A Leier betoncserepek ennek megfelelően napjainkban a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így garantáltan csak a gyártás során felhasznált, szigorúan ellenőrzött minőségű alapanyagokat tartalmazhatják, szilárdságuk, felületük ennek megfelelően kifogástalan. A magas szilárdságot és az egyenletes felületi simaságot biztosítja egy új adalékanyag is, melyet a Leier az újgenerációs cserepek anyagához kevert természetes festékanyaggal együtt használ a gyártás során. Megváltozott a cserepek bevonata is: az újgenerációs Toscana és Veneto betoncserepek kétszeres, selyemfényű bevonatot kapnak, amely a magasabb esztétikai érték mellett ellenállóságukat is növeli.
A Leier betoncserepek minőségét folyamatosan ellenőrzik a gyárban létrehozott laborban. Vizsgálják a futószalagról lekerülő termékek mechanikai tulajdonságai mellett azok víz- és fagyásállóságát, valamint színtartósságát - csak a magas minőségi követelményeknek megfelelő termékek kerülhetnek az építőanyag kereskedőkhöz, de azok sem azonnal. Mivel a beton 28 nap után nyeri el végleges szilárdságát, az újgenerációs Leier betoncserepek ezt az időt a gyártóüzem késztermékei között töltik, és csak ez után kerülhetnek - biztonsági csomagolásban - szállításra.
Leier Toscana betoncserép
Leier Toscana betoncserép
Galéria
Leier új generációs betoncserép
Leier új generációs betoncserép
Galéria
A magas színvonalú gyártásnak és a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően a természetes alapanyagokból készített Leier betoncserepek vízzárósága és fagyállósága kiváló, a nedvesség nem tud behatolni a pórusok közé. A cserepek színállandóságát és színtartósságát az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék mellett a kétszeres víztaszító felületvédelem is garantálja, ami egyben a vízzáróságot is tovább növeli. A cserép színében és teljes anyagában homogén, évtizedeken keresztül megőrzi eredeti színét, és formáját. A kétszeres felületvédelem megakadályozza a mohásodás mellett a szennyeződések lerakódását és védelmet nyújt a rendkívüli környezeti hatásokkal szemben is. A Toscana és Veneto betoncserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára a Leier 35 év írásos garanciát vállal. A Leier betoncserepek modell- és színválasztéka folyamatosan bővül, így számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és az egyéni elképzelések megvalósításához, mindezt úgy, hogy a Leier betoncserepek a színben harmonizáló Leier tetőtartozékokkal és kiegészítő elemekkel komplett tetőfedő rendszert alkotnak, így a tető nem csak védi a házat, hanem dísze is lesz annak.
A Leier betoncserepekkel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...