proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új generációs Leier betoncserepek


2009. szeptember 03.

Megújult gyártástechnológiával készült Toscana és Veneto betoncserepek

Nem csak az időjárás viszontagságainak, hanem az évtizedek múlásának is magabiztosan ellenállnak a Leier betoncserepek, ezért a Leier nyugodt lélekkel vállalja cserepeire a 35 év garanciát. Különösen, hogy a közelmúltban megújult gyártástechnológiának köszönhetően az újgenerációs Toscana és Veneto betoncserepek nem csak mindenben megfelelnek a piaci igényeknek, hanem alakítják is azokat.

A betoncserép napjaink legelterjedtebb tetőfedési technikája, hiszen az alapanyag előnyös tulajdonságait kihasználva esztétikájában is harmonikusan illeszkedik a különféle építészeti megoldásokhoz. Ezt ismerte fel a Leier, amikor hajdúszoboszlói gyárában hat évvel ezelőtt megkezdte a betoncserepek gyártását. Az ország vezető beton építőelem gyártó cégeként a Leier a közelmúltban eddigi betonelem gyártási tudását és tapasztalatát felhasználva továbbfejlesztette a cserepek gyártási technológiáját.
A Leier betoncserepek ennek megfelelően napjainkban a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így garantáltan csak a gyártás során felhasznált, szigorúan ellenőrzött minőségű alapanyagokat tartalmazhatják, szilárdságuk, felületük ennek megfelelően kifogástalan. A magas szilárdságot és az egyenletes felületi simaságot biztosítja egy új adalékanyag is, melyet a Leier az újgenerációs cserepek anyagához kevert természetes festékanyaggal együtt használ a gyártás során. Megváltozott a cserepek bevonata is: az újgenerációs Toscana és Veneto betoncserepek kétszeres, selyemfényű bevonatot kapnak, amely a magasabb esztétikai érték mellett ellenállóságukat is növeli.
A Leier betoncserepek minőségét folyamatosan ellenőrzik a gyárban létrehozott laborban. Vizsgálják a futószalagról lekerülő termékek mechanikai tulajdonságai mellett azok víz- és fagyásállóságát, valamint színtartósságát - csak a magas minőségi követelményeknek megfelelő termékek kerülhetnek az építőanyag kereskedőkhöz, de azok sem azonnal. Mivel a beton 28 nap után nyeri el végleges szilárdságát, az újgenerációs Leier betoncserepek ezt az időt a gyártóüzem késztermékei között töltik, és csak ez után kerülhetnek - biztonsági csomagolásban - szállításra.
Leier Toscana betoncserép

Leier új generációs betoncserép
A magas színvonalú gyártásnak és a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően a természetes alapanyagokból készített Leier betoncserepek vízzárósága és fagyállósága kiváló, a nedvesség nem tud behatolni a pórusok közé. A cserepek színállandóságát és színtartósságát az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék mellett a kétszeres víztaszító felületvédelem is garantálja, ami egyben a vízzáróságot is tovább növeli. A cserép színében és teljes anyagában homogén, évtizedeken keresztül megőrzi eredeti színét, és formáját. A kétszeres felületvédelem megakadályozza a mohásodás mellett a szennyeződések lerakódását és védelmet nyújt a rendkívüli környezeti hatásokkal szemben is. A Toscana és Veneto betoncserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára a Leier 35 év írásos garanciát vállal. A Leier betoncserepek modell- és színválasztéka folyamatosan bővül, így számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és az egyéni elképzelések megvalósításához, mindezt úgy, hogy a Leier betoncserepek a színben harmonizáló Leier tetőtartozékokkal és kiegészítő elemekkel komplett tetőfedő rendszert alkotnak, így a tető nem csak védi a házat, hanem dísze is lesz annak.

A Leier betoncserepekkel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Leier  betoncserép  tetőfedés  cserép  beton  Toscana  Veneto