Leier betoncserepek PAJZSPLUSZ felületvédelemmel

Növeli a betoncserepek ellenállóságát, színtartósságát, élettartamát

Galéria
A Leier Hungária Kft. Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója, több mint 40 éves tapasztalatát felhasználva továbbfejlesztette a betoncserepek gyártási technológiáját. Betoncserepeik a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így garantáltan csak a gyártás során felhasznált, szigorúan ellenőrzött minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak.

Ráadásként a PAJZSPLUSZ felületvédelem növeli betoncserepeik ellenállóságát, színtartósságát, élettartamát.

Mit garantál az Ön számára a PAJZSPLUSZ felületvédelem?
  • Fagyállóság: A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak, magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nedvességet, így olvadási csapadékot sem.
  • Színtartósság: Az alapanyaghoz vasoxid alapú festéket adnak, hogy a cserepek színe évtizedeken át megőrizze eredeti intenzitását és ellenálljanak az UV-sugárzásnak.
  • Légköri szennyeződésekkel szembeni védelem: A többszörös felületkezelésnek köszönhetően a Leier betoncserepek ellenállóak a légköri szmog okozta szennyeződések, a savas eső és az ipari füstgázok káros hatásaival szemben is.
  • Rendkívüli ellenállóság rendkívüli időjárási hatásokkal szemben: Legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és kellő súlya megvédi a tetőt az elemek pusztításától. A Leier betoncserepek stabilan ellenállnak a szélsőséges időjárásnak.
  • Szennyeződések elleni védelem: A többszörös felületkezelési technológiának köszönhetően a Leier betoncserepek ellenállnak a mohásodásnak, illetve egyéb szennyeződéseknek is.
  • Tartós és hosszú élettartam: A Leier betoncserepek szilárdsága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik. A Leier betoncserepekre vállalt garancia 35 év.
A Leier betoncserepekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kapcsolódó hírek

Leier tavaszi tetőfelújítási akció
2012. március 12-től május 31-ig
Leier tavaszi tetőfelújítási akció

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...