proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier betoncserepek PAJZSPLUSZ felületvédelemmel


2012. március 20.

Növeli a betoncserepek ellenállóságát, színtartósságát, élettartamát

A Leier Hungária Kft. Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója, több mint 40 éves tapasztalatát felhasználva továbbfejlesztette a betoncserepek gyártási technológiáját. Betoncserepeik a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így garantáltan csak a gyártás során felhasznált, szigorúan ellenőrzött minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak.

Ráadásként a PAJZSPLUSZ felületvédelem növeli betoncserepeik ellenállóságát, színtartósságát, élettartamát.

Mit garantál az Ön számára a PAJZSPLUSZ felületvédelem?
  • Fagyállóság: A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak, magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nedvességet, így olvadási csapadékot sem.
  • Színtartósság: Az alapanyaghoz vasoxid alapú festéket adnak, hogy a cserepek színe évtizedeken át megőrizze eredeti intenzitását és ellenálljanak az UV-sugárzásnak.
  • Légköri szennyeződésekkel szembeni védelem: A többszörös felületkezelésnek köszönhetően a Leier betoncserepek ellenállóak a légköri szmog okozta szennyeződések, a savas eső és az ipari füstgázok káros hatásaival szemben is.
  • Rendkívüli ellenállóság rendkívüli időjárási hatásokkal szemben: Legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és kellő súlya megvédi a tetőt az elemek pusztításától. A Leier betoncserepek stabilan ellenállnak a szélsőséges időjárásnak.
  • Szennyeződések elleni védelem: A többszörös felületkezelési technológiának köszönhetően a Leier betoncserepek ellenállnak a mohásodásnak, illetve egyéb szennyeződéseknek is.
  • Tartós és hosszú élettartam: A Leier betoncserepek szilárdsága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik. A Leier betoncserepekre vállalt garancia 35 év.
A Leier betoncserepekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Leier  betoncserép  pajzsplusz  felületvédelem