proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újdonság - LED lámpatestek a Legrand kínálatában


2019. május 27.

Kerek és négyszögletű LED lámpatestek süllyesztett és falon kívüli kivitelben, valamint LED panel

A LED lámpatestek elterjedése mindössze néhány éves múltra tekint vissza, és térnyerése megkérdőjelezhetetlen, hatékonyságának köszönhetően. A Legrand kínálatában megjelenő lámpatestek hosszú élettartamúak, megbízhatóak, ideálisak otthoni, irodai alkalmazásra, vagy általános terek, folyosók, lépcsőházak megvilágítására.

Legyen szó kerek vagy négyszögletű, süllyesztett vagy falon kívüli kivitelről, a modern és letisztult formavilágnak köszönhetően,n a Legrand LED lámpatestjei kiválóan illeszkednek környezetükbe. A LED lámpákra jellemző, legfontosabb adat a fényáram, melynek mértékegysége a lumen. Ezt az információt valamennyi fényforrás csomagolásán a gyártók feltüntetik. A Legrand széles kínálatában megtalálhatók LED lámpatestek és LED panelek 180 lumentől (3 W) egészen 4500 lumenig (50 W). Összehasonlításképp, egy hagyományos 100 W-os izzó fényereje 800-900 lumen. A LED lámpák színhőmérséklete is eltérő lehet, 3500 K-ig melegfehér, 5000 K-ig középfehér, felette pedig hidegfehér fényről beszélünk. Az előbbi kettő otthoni vagy irodai környezetbe ajánlott, míg az utóbbit kiállítások, tárgyak, üzletek kirakatainak stb. megvilágítására alkalmazzák. A LED lámpatestekben a LED szalag biztosítja a fényforrást. A hagyományos izzóval vagy fénycsővel ellentétben itt nincs bemelegedési idő, a lámpa felkapcsolásakor a maximális fényáram biztosított. A LED fényforrás további előnye, hogy a rendszeres le/fel kapcsolás az egyébként is hosszú élettartamot nem rövidíti. A Legrand LED lámpatestek célzott, 120°-os szögben világítanak, a fényt pedig ezáltal oda irányíthatjuk, ahol valóban szükség van rá. A fényforrás megfelelő működéséről a különálló, csatlakoztatható tápegység gondoskodik (100-240 VAC 50/60 Hz, nem dimmelhető).

Kerek LED lámpatestek, süllyesztett kivitelben
Legrand - Kerek LED lámpatestek, süllyesztett  kivitelben

Kerek LED lámpatestek, falon kívüli kivitelben
Legrand - Kerek LED lámpatestek, falon kívüli kivitelben

Négyszögletű LED lámpatestek, süllyesztett kivitelben
Legrand - Négyszögletű LED lámpatestek, süllyesztett kivitelben

Négyszögletű, LED lámpatestek, falon kívüli kivitelben
Legrand - Négyszögletű, LED lámpatestek, falon kívüli kivitelben

LED Panel 600x600
Legrand - LED Panel 600x600Keresse a Legrand lámpatesteket a villamossági nagykereskedőknél, valamint szakkereskedésekben kedvezményes, bevezető áron. A gördülékeny szállítás érdekében a gyártó folyamatos magyarországi raktárkészletet tart, valamint 2 éves garanciát biztosít a termékekre.

A Legrand LED lámpatestek letölthető prospektusát megtalálja, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrandgroup.hu
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
Kulcsszavak:  Legrand  LED  lámpatest  falra  szerelhető  mennyezetre  szerelhető  süllyesztett  kivitelű