proidea.hu online termékinformációs katalógus

KEOR-T EVO - Megújuló háromfázisú szünetmentes áramforrás kínálat a Legrand-tól


2019. június 03.

Radikális fejlesztések történtek az UPS elektronikája és felépítése szempontjából

Legrand - Új KEOR-T EVO háromfázisú szünetmentes áramforrások

2019 tavaszán teljesen megújul a Legrand hagyományos felépítésű, trafómentes, háromfázisú szünetmentes áramforrás kínálata. A korábbi Keor-T kínálathoz hasonlóan megmarad a színes, felhasználóbarát érintőképernyős kijelző, a távolról is látható, nagy fényerőjű állapotjelző LED sor, az egyenirányító és a bypass független megtáplálásának lehetősége, valamint a magas működési hatékonyság. Az új EVO kínálatban ugyanakkor radikális fejlesztések történtek az UPS elektronikája és felépítése szempontjából. Az új változatok a legmodernebb 3L IGBT technológiával vannak ellátva, így maximalizálva a készülék névleges teljesítményét bármilyen típusú fogyasztó esetén (azaz kVA=kW cosø=1). Az új egységeknek szintén nagy előnye, hogy kerekekkel szereltek, így keskeny felépítésével a legszűkebb helyekre is telepíthetők anélkül, hogy az oldalsó karbantartás lehetőségét elvesztenénk. A készülék érintőképernyőjén szintén további funkciók jelentek meg. A különböző autentikációs szinteknek köszönhetően a felhasználó bármikor képes kiolvasni a legfontosabb mérési eredményeket és az UPS által regisztrált eseményeket anélkül, hogy közben bármilyen radikális beállítást képes lenne végrehajtani (pl: véletlen kikapcsolás).

Az új kínálat továbbá 10, 15 és 20 kW teljesítményben rendelkezik csökkentett felépítésű változatokkal, amelyek kis/közepes teljesítményű fogyasztók védelme valósítható meg kis futási idővel. Ezeknek a szünetmentesek legfőbb előnyei a lehető legkisebb méret (1020×265×800 mm), kis tömeg (<180 kg) és rendkívül kedvező ár.

Természetesen a teljes kínálat 6 egységig párhuzamosítható, valamint rendelkezik a szokásos kommunikációs / távfelügyeleti lehetőségekkel, azaz 5 db programozható állapotjelző kontaktussal, EPO és Genset bemenetekkel, soros kommunikációs portokkal, illetve web/snmp kártya fogadására alkalmas slot-tal.

Az új KEOR-T EVO szünetmentes áramforrás kínálat 10 és 60 kW teljesítmény között érhető el. Magasabb teljesítmény igény esetén a Legrand következő stand-alone UPS kínálata a Keor HPE, ami egységeként akár 500 kW teljesítmény védelmére képes, trafómentes felépítéssel.

Ha meg szeretné tekinteni a KEOR-T EVO szünetmentes áramforrás műszaki adatait, le szeretné tölteni katalógusoldalait, kattintson az alábbi termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, küldje el írásos üzenetét a Legrand Zrt. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
KEOR-T EVO háromfázisú onlne szünetmentes áramforrás

Hagyományos felépítésű online kettős konverziós 3/3 szünetmentes áramforrások 10 és 20 kW között. Online kettős konverziós VFI-SS-111, technológia; felhasználóbarát grafikus érintőképernyős kijelző; távolról is jól látható, nagy fényerejű, széles, háromszínű LED sor az aktuális állapotok egyértelmű kijelzésére; kettős megtáplálás (normál-bypass); teljesítménynövelés és N+1 redundancia kialakítása megvalósítása párhuzamosítással (maximum 4 készülék); 3. generációs IGBT-vel szerelve; normál és energiahatékony (ECO) üzemű működés; működési hatékonyság ECO üzemmódban < 98,5%; működési hatékonyság online üzemmódban <95%; kimeneti teljesítménytényező: cos phi=1; külső akkumulátorok fogadására képes; egyszerűen variálható akkukör szám (24...36 x 12V); Inrush rendszerű többlépcsős indítás; Smart-Charge technológiás akkumulátor kezelés; Back-feed védelem; kijelzőn beállítható NO vagy NC kontaktusú tűzvédelmi lekapcsolásra képes EPO kontakt; WEB/SNMP hálózati interfésszel felszerelhető; Programozható szárazkontakt kimenetek (4xCO); 2 x RS232 soros port; RS485 modbus kommunikációs port; aggregátoros indításra képes; kerekekkel szerelve; kis helyigényű kialakítás (0,21 m²).

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrandgroup.hu
Czövek Endre
termékfelelős +36 30 968 3593, +36 1 505 8524
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
További hírek a Szünetmentes áramforrások termékkategóriában
További hírek az Áramforrások, áramfejlesztők termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Legrand  háromfázisú  szünetmentes  áramforrás  3-fázisú  UPS  3L  IGBT  technológia