proidea.hu online termékinformációs katalógus

Styrokleber Extra hőszigetelő ragasztó a Lasselsberger-Knauf-tól


2013. szeptember 03.

Az új ragasztó grafitos rendszerek számára lett kifejlesztve

 
Új homlokzati hőszigetelő ragasztó kerül a Lasselsberger-Knauf termékkínálatába. A Styrokleber Extra kifejezetten a grafitos rendszerek számára lett kifejlesztve, így felhasználását elsősorban itt javasolják.

Természetesen a hagyományos, fehér EPS rendszerekhez is kiváló. Jó páraáteresztő-képessége, emelt szilárdsága és tapadóképessége teszi alkalmassá a különlegesebb rendszerekhez való felhasználásra.
A hőszigetelő táblák ragasztásán felül üvegszövet ágyazására is alkalmazható. Kiszerelése és feldolgozásának módja azonos a már jól bevált Lasselsberger-Knauf homlokzati ragasztókéval.


Új termékük, a grafitos rendszerekhez (Thermosystem Grafit) kiemelten javasolt Styrokleber Extra 2013. augusztus 21-től rendelhető.

Cikkszám: K00617231
Kiszerelés: 25 kg/zsák, 1200 kg/raklap
Ha a Styrokleber Extra homlokzati hőszigetelő ragasztóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Homlokzati hőszigetelő rendszerek termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Styrokleber  Extra  homlokzati  hőszigetelő  ragasztó  Lasselsberger-Knauf