proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kompan játszótéri újdonságok: Moments, Imaginator és Concord


2013. március 20.

Játszószerek és játszótéri kiegészítők

Moments Combination System
A KOMPAN az idei évben szinte teljesen áttér a fáról az újrahasznosított, magas nyomáson préselt műanyagra (HDPE). Ezzel az eszközök élettartama is kiugróan magas. Nagy hangsúlyt fektet a panelek kombinálhatóságára. Továbbra is az eszközök dinamikájához illeszkedően kombinálja a színeket.
A KOMPAN-tól már megszokott piros-sárga mellett a környezethez illeszkedő zöld-szürke színekben is kapható ez a sorozat.
KOMPAN Imaginator játszószerek
Ezen termékcsalád nagy hangsúlyt fektet a kiegészítőkre, (pl. abacus, távcső, kalóz zászló, kormány, stb.) melyekkel a játszószerek mindegyike bővíthető. A termékcsoport 3 alapvető téma köré összpontosul: basic, kalóz és kastély.
A Corocord új termékei - Corocord rope loops
A Corocord egyedi színösszeállítása és formája mindig központi látnivaló a városban. Szerkezete hajlított acél vázra rögzített a már megszokott minőségű kötél, mely különböző kiegészítőkkel van kombinálva (pl. fészekhinta, függőleges mászósorok), különböző formákban és színekben. Mindegyik eszközön megtalálható a nagy felületű kötéltölcsér és a trambulin csúszda.
A sárga Boomerang a család legkisebb tagja, amelyen a gyerekek játék közben mindig visszatérhetnek a kiindulási ponthoz.
Az élénk piros Anemone háromszög alakban terül el. Sok élményt és meglepetést tartogat használója számára.
A kék Python a fiatal kalandor kígyó a család legnagyobb és legváltozatosabb tagja. Hatalmas szintkülönbségekkel (0-285 cm) biztosítja a felfedezés örömét, felejthetetlen kihívást tartogatva minden korosztály számára.
 

Ha a Kompan újdonságokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Kompan  játszótér  játék  játszószerek  kiegészítő  Moments  Imaginator  Concord