proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kids fürdőszobai termékcsalád a legkisebbeknek a B&K-tól


2013. április 10.

Vidám színek, tréfás dizájn, magas szintű technológia és biztonságos kialakítás jellemzi

A fürdőszobai gyerekcsapokat és kiegészítőket vidám színekkel és vicces formákkal tették vonzóvá, a kerámia mosdókat, WC-ket pedig a gyerekek számára leginkább megfelelő formában forgalmazzák. Bölcsődék, óvodák, kórházak és gyerekvigyázó helyek számára tervezték meg a szenzoros és egykaros-működésű mosdóra szerelhető, valamint fali, egykaros keverővel ellátott csapokat, szaniter termékeket (klasszikus mosdó medencéket és mosdóvályúkat, WC kagylókat ülőkével és anélkül, valamint fürdőszoba kiegészítőket (törölköző tartók, fogasok, szappanadagolók).

A mosdóra szerelhető csapok - mind az infravezérlésű, mind a karos működésű - elláthatók mechanikus vagy termosztatikus előkeverővel, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrzött hőmérsékletű víz folyjon a csapokból, ezzel elkerülhető a forrázás veszélye. A szükséges hőmérsékletet előzetesen a rendszer működéséért felelős vezető állíthatja be. A fali csapokat egykaros működtetésű keverővel ajánlja a gyártó.

A Kids termékcsalád egy infravezérlésű és két egykaros működésű csapot foglal magába. Az infracsapot olyan érzékelővel látták el, amely lehetővé teszi a vízfolyás elindítását és elzárását anélkül, hogy kézzel érinteni kellene a csapot. Ezzel maximálisan megfelel a legszigorúbb higiénia normáknak, ésszerűsíti a vízfogyasztás mennyiségét, elkerüli a felesleges vízelfolyást.

A tréfás dizájn, amely jellemzi a kicsiknek szánt csapokat, megjelenik a kiegészítők - törölköző tartók és fogasok - formájában és színeiben is. A mosdók és WC kagylók mérete a standardnál kisebb, fehér színűek, a WC ülőkék pedig vidáman színesek.

A Kids termékcsaládot speciális dizájn és magas szintű technológia jellemzi. Teljes mértékben a kicsik kényelmi igényeinek figyelembevételével készültek a termékek, hogy dinamikus, vidám színekkel kombinált mosdó helyiségeket hozzanak létre számukra, melyek felszerelése nem csak a kellemes hangulatot, de a maximálisan elvárható biztonságot is garantálja.

Ha a Kids termékcsaláddal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  Kids  fürdőszoba  mosdó  wc  szaniter  csaptelep  infracsap