Kids fürdőszobai termékcsalád a legkisebbeknek a B&K-tól

Vidám színek, tréfás dizájn, magas szintű technológia és biztonságos kialakítás jellemzi

A fürdőszobai gyerekcsapokat és kiegészítőket vidám színekkel és vicces formákkal tették vonzóvá, a kerámia mosdókat, WC-ket pedig a gyerekek számára leginkább megfelelő formában forgalmazzák. Bölcsődék, óvodák, kórházak és gyerekvigyázó helyek számára tervezték meg a szenzoros és egykaros-működésű mosdóra szerelhető, valamint fali, egykaros keverővel ellátott csapokat, szaniter termékeket (klasszikus mosdó medencéket és mosdóvályúkat, WC kagylókat ülőkével és anélkül, valamint fürdőszoba kiegészítőket (törölköző tartók, fogasok, szappanadagolók).

A mosdóra szerelhető csapok - mind az infravezérlésű, mind a karos működésű - elláthatók mechanikus vagy termosztatikus előkeverővel, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrzött hőmérsékletű víz folyjon a csapokból, ezzel elkerülhető a forrázás veszélye. A szükséges hőmérsékletet előzetesen a rendszer működéséért felelős vezető állíthatja be. A fali csapokat egykaros működtetésű keverővel ajánlja a gyártó.

A Kids termékcsalád egy infravezérlésű és két egykaros működésű csapot foglal magába. Az infracsapot olyan érzékelővel látták el, amely lehetővé teszi a vízfolyás elindítását és elzárását anélkül, hogy kézzel érinteni kellene a csapot. Ezzel maximálisan megfelel a legszigorúbb higiénia normáknak, ésszerűsíti a vízfogyasztás mennyiségét, elkerüli a felesleges vízelfolyást.

A tréfás dizájn, amely jellemzi a kicsiknek szánt csapokat, megjelenik a kiegészítők - törölköző tartók és fogasok - formájában és színeiben is. A mosdók és WC kagylók mérete a standardnál kisebb, fehér színűek, a WC ülőkék pedig vidáman színesek.

A Kids termékcsaládot speciális dizájn és magas szintű technológia jellemzi. Teljes mértékben a kicsik kényelmi igényeinek figyelembevételével készültek a termékek, hogy dinamikus, vidám színekkel kombinált mosdó helyiségeket hozzanak létre számukra, melyek felszerelése nem csak a kellemes hangulatot, de a maximálisan elvárható biztonságot is garantálja.

Ha a Kids termékcsaláddal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...