proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hulladékgyűjtők kibővített termékválasztékkal a B&K Kft.-nél


2016. június 10.

Álló, fali, fal mögötti és mosdóra akasztható szemétgyűjtők

Elsőre talán viccesen hangzik a kérdés, de ha jobban belegondolunk, valóban számtalan szempontot figyelembe kell vennünk a megfelelő szemetes kiválasztása előtt. Nem mindegy például, hogy konyhai szemetes, fürdőszobai vagy irodai kuka, esetleg kültéri - hamutartóval kombinált szemetes vásárlása előtt állunk. A fő kérdés tehát adott: Kuka, de milyen?

Hányan, és milyen gyakran fogják használni a szemetest?
Az otthoni fürdőszobában bőven elegendő lehet egy 5 literes, pedálos szemetes elhelyezése, ugyanakkor egy munkahelyi mosdóban akár 40-50-70 literes kuka is megtelhet naponta.

Ki fogja használni a hulladékgyűjtőt?
Ugyancsak lényeges szempont a kihelyezett terméket használó célközönség. Állandó felhasználók körében a szándékos rongálás esélye jóval kisebb, mint egy folyamatosan változó vendégkörrel üzemelő közösségi helyiségben. Utóbbi esetben szinte elengedhetetlen, hogy a szemetes rozsdamentes anyagból készült, vandálbiztos kialakítású termék legyen.

Mi kerül a szemetes kukába?
Ha kizárólag irodai papír hulladék, vagy más, kellemetlen szagokat nem adó szemét ideiglenes tárolása cél, elegendő lehet a fedél nélküli (papírkosár jellegű) kuka megléte, a konyhában viszont jó ha le van csukva a kuka fedele.

Ha a fenti szempontokat mérlegelte, válogasson kedvére a B&K Kft. kibővített termékválasztékában, ahol az 5 literes intimbetét-gyűjtőtől a 20-30-50 literes rozsdamentes szemetesen át, az ipari célú, 80-90 literes, pedálos szemetesig számtalan terméket talál!
A hulladékgyűjtők katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Hulladékgyűjtők, tároló ládák termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  álló  fali  fal  mögötti  mosdóra  akasztható  szemétgyűjtők  hulladékgyűjtők  kuka  kukák  szemetes  szemetesek  hamutartó  fedeles  pedálos  rozsdamentes  acél