proidea.hu online termékinformációs katalógus

Két új kollekcióval bővült a Decor Floor Milliken modulszőnyeg kínálata


2018. december 03.

A Fine Detail kollekció termékeit a metál, arany festett szálak teszik különlegessé, míg a Facet kollekció elemeire a nyugodt finom stílusjegyek jellemzőek

Milliken Facet

A Facet modul szőnyegpadló kollekció moduljain kevésbé jelennek meg a geometrikus elemek, nyugodt, finom, szimmetrikus stílusjegyek köszönnek vissza a szőnyegeken. Jelenleg 16 izgalmas színben érhető el a kollekció.
Milliken Facet kollekció Milliken Facet kollekció

Milliken Fine Detail

A Milliken legújabb kollekciója a Fine Detail, melynek moduljain a festett, metálfényű szálak különleges stílust kölcsönöznek. A kollekció két termékkel debütált: a Metallic Joinery mintásabb, míg a Stitchwork egy visszafogottabb stílust képvisel, de a metál, arany, festett szálak mindkét terméken visszaköszönnek. Nem csak stílustát, technikai hátterét tekintve is kiemelkedő a kollekció. 100% econyl szálakból áll, tűzvédelmi besorolása BFLS1. Comfort lite hátoldala miatt 33 dB a lépéshang csillapítás értéke.
Milliken Fine Detail kollekció Milliken Fine Detail kollekció
A Milliken Fine Detail és a Milliken Facet modulszőnyegek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Modulyss, Florim, Floorgres, Rex, Cerim, Laminam, Gerflor
További hírek a Szőnyegpadlók termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Milliken  moduszőnyeg  padlószőnyeg  Facet  Fine  Detail