proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kerámia cserép - beleégetett tartóssággal a Creatontól


2012. április 16.

Nuance exkluzív engób cserép kollekció

Az elmúlt évek szélsőséges időjárása számtalan tetőt megrongált, tönkre tett. Ám nem csak a jég és a szél teheti házunkat védtelenné, de számolnunk kell az UV sugárzással és különböző a cserép felületét károsító más behatásokkal is.
Jogos elvárás tehát a cserép felületének tartóssága, színállandósága, amelyről a kerámia esetén nem valamiféle felületi kezelés, festék vagy máz, hanem a cserép felületébe égő, annak az égetés során a részévé váló engób gondoskodik.
Az engób több ezer éve használt természetes anyag, amely az égetés előtt kerül a kerámia cserép felületére, és amely beleégve nem csupán széppé, de a külső behatásokkal szemben ellenállóvá is teszi azt.
A Creaton Nuance márkanév alatt minden cseréptípusa esetén kínálja exkluzív engób kollekcióját. A hagyományos formák és a modern vonalvezetés hívei is megtalálják a cég kerámia cserépválasztékában a kedvükre való, engóbozott, tartós cserepeket. A kerámia tetőcserepeken tehát az ősi védelem az engób, amely tűzben születik.

A Nuance exkluzív engób kollekció ősbemutatója a Construma A pavilonja 111 D standján. Az év végig engóbozott tetőcserepet vásárlók pedig ajándéksorsoláson vehetnek részt.
Ha a Nuance exkluzív engób kollekcióval kapcsolatban árajánlatot, részletes információt vagy katalógust szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  engobe  cserép  tetőfedés  Nuance