Kerámia cserép - beleégetett tartóssággal a Creatontól

Nuance exkluzív engób cserép kollekció

Az elmúlt évek szélsőséges időjárása számtalan tetőt megrongált, tönkre tett. Ám nem csak a jég és a szél teheti házunkat védtelenné, de számolnunk kell az UV sugárzással és különböző a cserép felületét károsító más behatásokkal is.
Jogos elvárás tehát a cserép felületének tartóssága, színállandósága, amelyről a kerámia esetén nem valamiféle felületi kezelés, festék vagy máz, hanem a cserép felületébe égő, annak az égetés során a részévé váló engób gondoskodik.
Az engób több ezer éve használt természetes anyag, amely az égetés előtt kerül a kerámia cserép felületére, és amely beleégve nem csupán széppé, de a külső behatásokkal szemben ellenállóvá is teszi azt.
A Creaton Nuance márkanév alatt minden cseréptípusa esetén kínálja exkluzív engób kollekcióját. A hagyományos formák és a modern vonalvezetés hívei is megtalálják a cég kerámia cserépválasztékában a kedvükre való, engóbozott, tartós cserepeket. A kerámia tetőcserepeken tehát az ősi védelem az engób, amely tűzben születik.

A Nuance exkluzív engób kollekció ősbemutatója a Construma A pavilonja 111 D standján. Az év végig engóbozott tetőcserepet vásárlók pedig ajándéksorsoláson vehetnek részt.
Galéria
Galéria
Ha a Nuance exkluzív engób kollekcióval kapcsolatban árajánlatot, részletes információt vagy katalógust szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...