KENADRAIN folyókák

Magasfokú teljesítmény, biztonság, könnyű beépíthetőség

Mechanikai- és kémiai szilárdság
A Kenadrain felületi vízelvezető folyókarendszerek mechanikai szilárdságának optimalizálása számítógépes animációval történik. Az oldalsó élerősítő bordák teszik lehetővé a nagyobb terhelhetőséget. A polipropilén egy újrahasznosított alapanyag, amely kiváló kémiai ellenállással rendelkezik.

A polipropilén teljes mértékben érzéketlen az útszórásra használt sók és még számos egyéb vegyi anyaggal szemben, ugyanakkor semmilyen kémiai maradványt nem hagy az elvezetett vizekben. A polipropilén alapanyag önmagában vizet nem vesz fel, ezért nincs szükség a foyókák további bevizsgálására, illetve kiegészítő szabvány ismérvvel történő ellátására.

Teljeskörű biztonság A beépítés során: nincs törés vagy egyéb anyagveszteség a beépítés során. A folyóka csekély súlya által javulnak a beépítést végzők munkafeltételei, valamint lecsökken az esetleges balesetveszély.
A vízelvezetés során: a folyókák megbízható vízelvezetést és magas szintű mechanikai biztonságot garantálnak egy maradandó rendszer számára (oldalnyomással szembeni ellenállóság).
A karbantartás során: a karbantartási munkák leegyszerűsödnek a fedőrácsok fel- és leszerelésénél alkalmazott, szabadalmaztatott rögzítő rendszer által.
Könnyen kapcsolódó rendszer a tökéletes illesztés jegyében
A Marley folyókáit egy egységes megoldásba illeszkedő csapadékelvezető rendszerként tervezte. Ebben a felfogásban a csatornák nem egymástól független elemek, hanem egymás között horony-eresztékes összeillesztéssel vannak összekapcsolva, így biztosítva a folyamatosságot.
Beépítés: 8 részlet adja az igazi különbséget
Minimális súly a kézzel történú lerakást elősegítendő
(100 mm-es folyókatest súlya öntvényráccsal együtt 15 kg, 200 mm-es folyókatest súlya öntvényráccsal együtt 30 kg).
Kapcsolódási rendszere segítségével megkönnyíti az egyenes elhelyezést, és ezáltal biztosítja a rendszer szakszerű vízelvezetését és vízzáróságát.
A gyors beépítés érdekében a folyókák szállítása a felszerelt és rögzített fedőráccsal együtt történik.
Az előkészített áttörési (csatlakozási) pontok biztosítják az egyszerűbb beépítést és a jobb végeredményt.
Könnyű csatlakozás a PVC csatornacsövekhez.
Az erősítőbordák oldalán jelölés található a támaszték-beton magasságára vonatkozóan.
A pontos elemhosszúság lehetővé teszi a tervezési biztonságot.
A hagyományos ülepítő aknák helyett az EKSO bekötőaknát ajánljuk, amely a folyóka alsó részére szerelhető.

Az EKSO bekötőakna
Az Ekso bekötőaknát azzal a szándékkal alkották meg, hogy tartós, tömített és szabad bekötést biztosító csapadékelvezető rendszert valósítson meg.

Ez a PVC-ből készült, a rendszer függőleges kimenetelésre beépített homokcsapda arra szolgál, hogy begíűjtse azokat a homok- és kavicsszemeket, valamint úszó hulladékokat, amelyek a csatornába előfordulnak. Pusztán ennek az egyetlen műtárgynak a rendszeres tisztítása lehetővé teszi, hogy megakadályozzuk a csapadékelvezető hálózatnak a homok és kavicsszemek által történő eltömődését, ami áradáshoz vezethet, és költséges tisztítást von maga után.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...