proidea.hu online termékinformációs katalógus

JOINON elektromos autó töltőállomások az Automata Bejáratok Specialistája Kft. kínálatában


2019. január 29.

A termékválasztékban egyaránt megtalálhatók lakossági és nyilvános felhasználásra szánt töltőállomások

A JOINON egy intelligens mobil megoldás számos szolgáltatással az egyszerű, de magas technológiai töltési infrastruktúrától kezdve a teljes energiaellátásig. A töltőegységekhez a GEWISS támogatja a kommunikációs szolgáltatást egy felhő alapú rendszerben, amely lehetővé teszi a töltési infrastruktúra mobilapplikáción vagy dedikált webhelyen történő kezelését. Ezeknek a platformoknak köszönhetően, amelyet egy intuitív grafika jellemez, lehetőség van távolról figyelemmel kísérni a töltési pontok állapotát, valamint könyvelheti, aktiválhatja vagy kikapcsolhatja az energiaellátást, ellenőrizheti az egyéni feltöltésekre fordított összeget, és közvetlenül fizetheti okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül az összes elektronikus fizetési mód használatával.

JOINON lakossági E-töltő
Töltők privát használatra

Lakossági használat
A HOME töltőegységek hosszabb időre történő parkolásra, lakóhelyi környezetbe készülnek. A töltök maximális névleges teljesítménye 4,6 kW, programozható töltési kezdő idővel és a legoptimálisabb teljesítményérték beállításával.

Beltéri parkolóhelyek
A PARKING töltőállomások közepes és nagy forgalmú parkoló helyekhez lettek tervezve. Kompakt, robusztus kialakításúak, egyszerűen telepíthetőek és többnyelvű kijelzővel rendelkeznek.

JOINON nyilvános E-töltő
Töltők nyilvános használatra

Kültéri parkolóhelyek
A PARKING+ padlóoszlopok kivételes kialakításúak, és egyidejűleg két elektromos járművet is gyorsan feltölthetnek.

Minden karnyújtásnyira
A JOINON lehetővé teszi a töltési infrastruktúrák kezelését egy mobil applikáció vagy weboldal használatával, hogy távolról figyelemmel kísérje a csatlakozóaljzat állapotát, és foglalja, aktiválja vagy kikapcsolja a töltési műveleteket.

JOINON mobil applikáció

Hogyan működik?
  • HOL TÖLTHETEK? Bárhol is legyen, a JOINON APP használatával megtekintheti az összes GEWISS töltő állomást és akár le is foglalhatja az Önhöz legközelebbit.
  • HOGY TUDOM FELÜGYELNI? Akár munkában van, akár csak egy gyors bevásárlást intéz, nem kell aggódnia elektromos járműve töltése miatt. A JOINON APP segítségével folyamatosan nyomon követheti a töltés menetét, bárhol is legyen éppen.
  • HOGY MŰKÖDIK? A JOINON használatával a szolgáltatás kezelése még egyszerűbb és biztonságosabb: az APP segítségével ellenőrizheti a töltés költségét és akár okos telefonján keresztül is fizethet.
  • HOGYAN ZAJLIK A FOLYAMAT? A JOINON megoldások kifejezetten előnyösek működés és költségmegtakarítás szempontjából. A teljes szolgáltatás magába foglalja az élvonalbeli termékeket, a technológia infrastruktúrát és a teljes energiagazdálkodási rendszert , beleértve a technikai támogatást és karbantartást.
Kiegészítő elemek
  • Transzponder kulcs
  • RFID kártya az áramkör és a töltés engedélyezéséhez
JOINON kiegészítő elemek

A JOINON elektromos autó töltőállomások letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Automata Bejáratok Specialistája Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
JOINON elektromos autó töltőállomások

A JOINON termékválasztékban egyaránt megtalálhatók lakossági és nyilvános felhasználásra szánt töltőállomások. A töltőegységekhez a GEWISS támogatja a kommunikációs szolgáltatást egy felhő alapú rendszerben, amely lehetővé teszi a töltési infrastruktúra mobilapplikáción vagy dedikált webhelyen történő kezelését. Ezeknek a platformoknak köszönhetően lehetőség van távolról figyelemmel kísérni a töltési pontok állapotát, valamint könyvelheti, aktiválhatja vagy kikapcsolhatja az energiaellátást, ellenőrizheti az egyéni feltöltésekre fordított összeget, és közvetlenül fizetheti okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül az összes elektronikus fizetési mód használatával.

Cég
Székhely: H-1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
Telefon: +36 1 278 4060
Fax: +36 1 276 1571
E-mail:
Web: www.ditec.hu
Deák Lajos
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az Automata Bejáratok Specialistája Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, kaputechnikai eszközöket, beléptető rendszereket, valamint audio és video kaputelefonokat forgalmazó, 12 éves múltú nagykereskedelmi vállalkozás. A cég jogelődje a Véd-Elem&Gate Kft. több mint egy évtizedes tapasztalatot szerzett a különféle automata garázsajtó, kapunyitó berendezések, automata tolóajtók, valamint kaputelefon rendszerek telepítésében.
Márkanevek: Ditec Entrematic, Normstahl Entrematic
További hírek az Üzemanyagtöltő állomások, elektromos töltőállomások termékkategóriában
További hírek a Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Automata  Bejáratok  Specialistája  Joinon  elektromos  autó  töltő  töltőállomás  e-töltő  Gewiss  home  parking  parking+  elektromos  jármű  töltés