proidea.hu online termékinformációs katalógus

IVM ARKO asztalcsalád az Europa Design kínálatában


2013. július 12.

Csoportosítható, kiegészíthető, újraalakítható asztalok

Új, kortárs olasz dizájn asztalcsalád az IVM-től: ARKO. Termékein felfedezhető az innovatív dizájn-szemlélet, mely megfelel az új és folyamatosan változó elvárásoknak: csoportosítható, kiegészíthető, újraalakítható elemekkel operál. Minden darabja rendkívül rugalmasan variálható, lényegében ez a tökéletes szabadság adja meg a dizájn lelkét, teszi azt kategóriájában egyedülállóvá.
Az asztalcsalád minden elemén hurokszerűen végigfutó acél keretes láb pedig rendkívül mutatós alapot ad a sorozat összes tárgyaló- és munkaasztalának.
Az ARKO család minden tagjához széles választékú felületvariáció rendelhető, amiben találhatunk MFC/üveg és furnér felületeket.
Az innovatív keresztrúd rendszernek köszönhetően a használók/építészek/dizájnerek szinte végtelen számú variációban kapcsolhatják össze az asztal- és tároló elemeket. Az integrált tároló egységek pedig akár szövet-borítással és LED világítással is rendelhetőek.
Elérhető:
  • 16 féle felülettel (pl.: furnér: elefántcsont, mogyoró, wenge, fehérre meszelt tölgy, stb.; üveg: kék, mokka, fekete, extra fényes fehér, stb.)
  • króm lábakkal
  • furnér és üveg asztallappal
  • nagy méretválasztékban
  • Bench (összetolható, többszemélyes munkaállomás) rendszer tárolóval és LED világítással
Az AKRO asztalcsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  IVM  ARKO  asztalcsalád  asztalok  Bench  Europa  Design  irodabútor