IVM ARKO asztalcsalád az Europa Design kínálatában

Csoportosítható, kiegészíthető, újraalakítható asztalok

Galéria
Új, kortárs olasz dizájn asztalcsalád az IVM-től: ARKO. Termékein felfedezhető az innovatív dizájn-szemlélet, mely megfelel az új és folyamatosan változó elvárásoknak: csoportosítható, kiegészíthető, újraalakítható elemekkel operál. Minden darabja rendkívül rugalmasan variálható, lényegében ez a tökéletes szabadság adja meg a dizájn lelkét, teszi azt kategóriájában egyedülállóvá.
Galéria
Az asztalcsalád minden elemén hurokszerűen végigfutó acél keretes láb pedig rendkívül mutatós alapot ad a sorozat összes tárgyaló- és munkaasztalának.
Galéria
Az ARKO család minden tagjához széles választékú felületvariáció rendelhető, amiben találhatunk MFC/üveg és furnér felületeket.
Galéria
Az innovatív keresztrúd rendszernek köszönhetően a használók/építészek/dizájnerek szinte végtelen számú variációban kapcsolhatják össze az asztal- és tároló elemeket. Az integrált tároló egységek pedig akár szövet-borítással és LED világítással is rendelhetőek.
Galéria
Elérhető:
  • 16 féle felülettel (pl.: furnér: elefántcsont, mogyoró, wenge, fehérre meszelt tölgy, stb.; üveg: kék, mokka, fekete, extra fényes fehér, stb.)
  • króm lábakkal
  • furnér és üveg asztallappal
  • nagy méretválasztékban
  • Bench (összetolható, többszemélyes munkaállomás) rendszer tárolóval és LED világítással
Az AKRO asztalcsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...