proidea.hu online termékinformációs katalógus

Háttérvilágítással rendelkező érintés nélküli nyomólapok az AlcaPLAST-tól


2018. április 24.

A NIGHT LIGHT nyomólapok elnyerték az iF Design Award 2018 verseny díját

Az INPiPE Kft. bemutatja az AlcaPLAST új, érintés nélküli NIGHT LIGHT nyomólapokat, melyek a nemzetközi iF Design Award 2018 verseny győztesei a Fürdőszoba szekció "Termékek" kategóriájában. A háromféle design változat, az átgondolt háttérvilágítás, a beállíthatóság és az egyéb paraméterek lehetővé teszik minden fürdőszoba vagy WC egyedi kinézetét.

AlcaPLAST NIGHT LIGHT érintés nélküli nyomólapok

A NIGHT LIGHT nyomólapok a sikeres FLAT termékcsaládot egészítik ki. Az ügyfeleknek ezáltal lehetőségük nyílik, hogy összehangolják a nyomólapok egyedi megjelenését a háttérvilágítás színvilágával, valamint a toalett, illetve a fürdőszoba további funkcióival és atmoszférájával.

Háttérvilágítás szinek

A NIGHT LIGHT a nagy közkedveltségnek örvendő ECOLOGY modulokkal összeköttetésben a dizájnos külső megjelenésen kívül, a takarékos toalett öblítést is felkínálja az ügyefeleknek, az öblítésenkénti csupán 2/4 literes vízfogyasztásával, ami akár 33 százalékos vízmegtakaítást is jelenthet.

NIGHT LIGHT-1 nyomólap

NIGHT LIGHT-1
 
NIGHT LIGHT-2 nyomólap

NIGHT LIGHT-2
 
NIGHT LIGHT-3 nyomólap

NIGHT LIGHT-3


Ha az új AlcaPLAST NIGHT LIGHT nyomólapokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek az Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  inpipe  alcaplast  nyomólap  night  light  wc  nyomólapok  iF  Design  Award  2018