proidea.hu online termékinformációs katalógus

Infravezérlésű piszoár-öblítők 5 év gyártói garanciával


2012. november 05.

A korábbiak mellett új piszoár-öblítők is megtalálhatók a B&K Kft. termékkínálatában

Az immár több mint húsz éves gyártói-forgalmazói tapasztalat, a pozitív vásárlói visszajelzések sokasága, és a saját gyártású termékekbe vetett bizalom arra sarkalta a B&K Kft.-t, hogy egyes infravezérlésű piszoár-öblítőire 5 év gyártói garanciát vállaljon.

Az egyedi öblítők közül a BK00795 infravezérlésű piszoár-öblítő exkluzív rejtett csavarozású előlappal és 3/8"-os műanyag szeleppel készül, 230 V-os kivitelben. Ebből a termékből szerelőkeretes változat is létezik BK13702-cikkszámon. A BK00735 infravezérlésű egyedi pissoir-öblítő azonos paraméterekkel, de frontcsavarozású előlappal kapható. A csoportos öblítők családjából pedig a BK00303 infravezérlésű piszoár-öblítő "érdemelte ki az 5 éves garanciát".

A fent említett, régóta népszerű berendezések mellett új, kedvező ár/érték arányú piszoár-öblítőket is találhatunk a cég választékában, mint például a 230 V-os BK00745, vagy a 6 V-os (elemes) BK00774 infravezérlésű egyedi piszoár-öblítők.


Az infravezérlésű piszoár-öblítőkkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Infravezérlésű  piszoár-öblítők  B&K  5  év  gyártói  garancia